Enpara nasıldır?

sivofeng

Uzman
Sanal kart oluşturma ve EFT'den ücret almama özelliğinden ötürü Papara kullanıyordum ancak kapandığı için bir alternatif arıyorum. Araştırınca Enpara'da da EFT ücreti olmadığını gördüm ancak bankamatik kartı ile sanal kart oluşturmaya izin veriyor mu bilmiyorum.

Papara alternatifi olarak önerir misiniz?

Her yerde geçen gerek online gerek normal alışverişlerde kullanabileceğim bir bankamatik kartı tarzı bir şey arıyorum, kredi kartı değil kesinlikle. Ziraat Bankası da kullanıyorum şu an.

Sanal kart konusu hakkında bilgim yok ama 2019 yılından beri aralıksız Enpara kullanıyorum. Gerek EFT ücreti olmaması, müşteri hizmetlerine ulaşım kolaylığı, genel işlem kolaylığı olarak çok beğeniyorum. Ufak tefek kampanyaları da oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Enpara'da ücretsiz EFT dışında düzgün bir kampanya yok.

Onun dışında bir yılda en fazla 10 adet sanal kart oluşturabilirsiniz.

Bankamatik kartı mevcuttur değil mi, öğrenci olduğum için kredi kartı kullanmak istemiyorum.

Enpara'da ücretsiz EFT dışında düzgün bir kampanya yok.

Onun dışında bir yılda en fazla 10 adet sanal kart oluşturabilirsiniz.

2-3 tane oluştursam yeter diye düşünüyorum. Papara yerine kullanayım da o yeter, kullanabilmem için illa fiziki kartın elime ulaşması mı lazım yoksa dijital bankacılık olarak kart gelmeden kullanabilir miyim?

Kampanyasızlığa okeyim dersen sorun çıkartmaz.

Çok bir aboneliğim yok aslında. Bir Spotify bir YouTube Premium. Onun dışında kampanyalardan kastınız ne bilmiyorum veyahut benim bunlar dışında kullandığım kampanya türü yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…