Enpara nasıldır?

Yer
Unknown
Esenlikler,

Malum Papara kapandıktan sonra çoğu kullanıcı kitlesi yeni bir banka, ödeme yöntemi aramaya başladı. Çoğu kişide ücretsiz para transferi olanağı sunduğu için Enpara'ya geçti. 1-1.5 ay önce Enpara hesabımı kapattırmıştım. Bugün ise pişman olup tekrardan yeni bir hesap açmak için talep oluşturdum.

Peki sizler Enpara hakkında genel olarak neler düşünüyorsunuz? İyi sosyaller.

Enpara'nın tek özelliği ücretsiz para transferi. Onun dışında pek bir kampanyası yok. Eğer çok fazla para transferi yapmıyorsanız diğer bankalara bakın derim.

Uzun yıllardır anaparamı tutmayı tercih ettiğim banka. Transfer ücreti vb. almıyor ve henüz bir sorun da yaşamadım bunca zaman.
Eksi olarak sayılabilecek tek şey yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sadece düz bir banka, tıpkı QNB gibi, zaten geçtiğimiz aya kadar da QNB çatısı altındaydı. Bir kampanya vs. beklentiniz olmadan kullanabileceğiniz, ücretsiz ve sorunsuz bir banka arıyorsanız en iyi seçeneklerden.

Çok sık havale ve EFT yapıyorsanız sizin için bir nimet olabilir. Eğer yapmıyorsanız İş Bankası veya Garanti BBVA’yı tercih edin derim. İş Bankası’nda sanal kart desteğinin olmadığını (Yalnızca kredi kartınız varsa oluşturabiliyorsunuz.) göz önünde bulundurarak açmanızı öneririm.

Genelde havale yapılacak hesap başka bankada oluyor ve o bankadan enpara'ya para göndermek için yine eft ücreti vb. ödüyoruz. Bunun benim bilmediğim bir çözümü var mı?

Ben genelde birden fazla banka hesabi kullanirim para transferlerinde, kredi kartlarinda ve kampanyalarda anaparam Enpara'da orada aktarim yapiyor her bankaya tavsiye ederim ysani.

Enpara'nın tek özelliği ücretsiz para transferi. Onun dışında pek bir kampanyası yok. Eğer çok fazla para transferi yapmıyorsanız diğer bankalara bakın derim.

Evet, çok fazla ve sık şekilde havale, EFT yapıyorum. Halihazırda birkaç tane daha bankam mevcut. Lakin çok sık havale, EFT yaptığım icin sanırım ana bankam bundan sonra Enpara olacak

Bende yakın zamanda müşterisi oldum, uygulama tasarımını asla beğenmedim, bunun haricinde bir problem yaşamadım diyebilirim. Encard 2 haftada (İstanbul Şişli'den Ankara'ya) teslim edildi, sanal encard direkt oluşturuldu. Havale ve EFT'de 20TL olsa bile SMS'ten onay kodu istiyor belki kapatılabiliyordur ama güzel tedbir. Genel itibariyle beğendim diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…