Epic Games Epic Games 25 Aralık ücretsiz oyunu Control

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorien
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 891
Valla öyleydi. GTA 5'i bırak, GTA 6'yı çıktığı gibi bedava dağıtsa bile benim için ''Çöpic Games'' olacak. Satırlarca eksi özellik sayarım şu platform için.
Oyunu kendin taşıyorsun elle sonra biraz indiriyorsun falan

Valla öyleydi. GTA 5'i bırak, GTA 6'yı çıktığı gibi bedava dağıtsa bile benim için ''Çöpic Games'' olacak. Satırlarca eksi özellik sayarım şu platform için.
Epic'in uygulamasından ben de memnun değilim. Uygulaması için, tasarımı için, sistemi için tabi ki eleştirebiliriz. Parayla oyun almayabiliriz beğenmediğimiz için bunlarda sorun yok. Ben sadece bedava dağıtılan oyunları beğenmeyip laf söyleyenlere karşıyım.

Bedava aldıklarını bile gömüp duran tek milletiz gerçekten. Doyumsuzuz.
Başlarda iyiydi şu an çöp şeyler veriyor artık, akıl mantık olsa her gün ücretsiz oyun kampanyası yerine daha uzun sürede daha daha kaliteli oyun gibi şeyler yaparlardı.

Yanlış bilgi: Epic Games indirmeleri, bilgisayar kapanıp açılsa dahi kaldığı yerden devam edebiliyor.
Oyunu kendin taşıyorsun elle sonra biraz indiriyorsun falan.

Kendin taşısan gene iyi, indirirken elektrik kesilirse veya durdurmak istersen bunu yapamıyorsun. Durdurunca komple iptal ediyor. RDR2 indireceksin mesela 50GB indirirken bilgisayar Full açık kalmak zorunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic'e asla lafım yok ama verdiğin oyunları ısıtıp ısıtıp vermesen be Epic.

Kendin taşısan gene iyi, indirirken elektrik kesilirse veya durdurmak istersen bunu yapamıyorsun. Durdurunca komple iptal ediyor. RDR2 indireceksin mesela 50GB indirirken bilgisayar Full açık kalmak zorunda.
Hiçbir şey olmasa bile bazen hatalı taşıyor ve oyun error veriyor.

Öyle bir şey yok nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri? Ben indirme yarıdayken bilgisayarı kapatıyorum yarın açıyorum devam ediyorum indirmeye.

Bu nasıl mümkün olabilir?

Bazıları RDR 2 verilecek diyordu.

Adamlar gidip daha önce verdiği oyunları yeniden veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…