Valla öyleydi. GTA 5'i bırak, GTA 6'yı çıktığı gibi bedava dağıtsa bile benim için ''Çöpic Games'' olacak. Satırlarca eksi özellik sayarım şu platform için.
Valla öyleydi. GTA 5'i bırak, GTA 6'yı çıktığı gibi bedava dağıtsa bile benim için ''Çöpic Games'' olacak. Satırlarca eksi özellik sayarım şu platform için.
Epic'in uygulamasından ben de memnun değilim. Uygulaması için, tasarımı için, sistemi için tabi ki eleştirebiliriz. Parayla oyun almayabiliriz beğenmediğimiz için bunlarda sorun yok. Ben sadece bedava dağıtılan oyunları beğenmeyip laf söyleyenlere karşıyım.
Başlarda iyiydi şu an çöp şeyler veriyor artık, akıl mantık olsa her gün ücretsiz oyun kampanyası yerine daha uzun sürede daha daha kaliteli oyun gibi şeyler yaparlardı.
Kendin taşısan gene iyi, indirirken elektrik kesilirse veya durdurmak istersen bunu yapamıyorsun. Durdurunca komple iptal ediyor. RDR2 indireceksin mesela 50GB indirirken bilgisayar Full açık kalmak zorunda.
Kendin taşısan gene iyi, indirirken elektrik kesilirse veya durdurmak istersen bunu yapamıyorsun. Durdurunca komple iptal ediyor. RDR2 indireceksin mesela 50GB indirirken bilgisayar Full açık kalmak zorunda.