Oyunu kendin taşıyorsun elle sonra biraz indiriyorsun falanValla öyleydi. GTA 5'i bırak, GTA 6'yı çıktığı gibi bedava dağıtsa bile benim için ''Çöpic Games'' olacak. Satırlarca eksi özellik sayarım şu platform için.
Oyunu kendin taşıyorsun elle sonra biraz indiriyorsun falanValla öyleydi. GTA 5'i bırak, GTA 6'yı çıktığı gibi bedava dağıtsa bile benim için ''Çöpic Games'' olacak. Satırlarca eksi özellik sayarım şu platform için.
Epic'in uygulamasından ben de memnun değilim. Uygulaması için, tasarımı için, sistemi için tabi ki eleştirebiliriz. Parayla oyun almayabiliriz beğenmediğimiz için bunlarda sorun yok. Ben sadece bedava dağıtılan oyunları beğenmeyip laf söyleyenlere karşıyım.Valla öyleydi. GTA 5'i bırak, GTA 6'yı çıktığı gibi bedava dağıtsa bile benim için ''Çöpic Games'' olacak. Satırlarca eksi özellik sayarım şu platform için.
Başlarda iyiydi şu an çöp şeyler veriyor artık, akıl mantık olsa her gün ücretsiz oyun kampanyası yerine daha uzun sürede daha daha kaliteli oyun gibi şeyler yaparlardı.Bedava aldıklarını bile gömüp duran tek milletiz gerçekten. Doyumsuzuz.
Oyunu kendin taşıyorsun elle sonra biraz indiriyorsun falan.
Hiçbir şey olmasa bile bazen hatalı taşıyor ve oyun error veriyor.Kendin taşısan gene iyi,indirirken elektrik kesilirse veya durdurmak istersen bunu yapamıyorsun. Durdurunca komple iptal ediyor. RDR2 indireceksin mesela 50GB indirirken bilgisayar Full açık kalmak zorunda.
Öyle bir şey yok nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri? Ben indirme yarıdayken bilgisayarı kapatıyorum yarın açıyorum devam ediyorum indirmeye.Kendin taşısan gene iyi,indirirken elektrik kesilirse veya durdurmak istersen bunu yapamıyorsun. Durdurunca komple iptal ediyor. RDR2 indireceksin mesela 50GB indirirken bilgisayar Full açık kalmak zorunda.
Bu nasıl mümkün olabilir?Kendin taşısan gene iyi,indirirken elektrik kesilirse veya durdurmak istersen bunu yapamıyorsun. Durdurunca komple iptal ediyor. RDR2 indireceksin mesela 50GB indirirken bilgisayar Full açık kalmak zorunda.