HeliXspeed
Becerikli
Ben FC 25 oyununu, %60 indirimdeyken fırsattan yararlanarak aldım 1039,99 TL fiyatına. 4 Ocak 2025 tarihinde alıp, 2 saat oynayış süresini geçmeden ve 15 gün iade süreci içerisinde oyun bilgisayarımda çok kastığı için iade ettim. 1 haftaya yakın süre içinde iade onaylanmıştı, 14 gün içinde iadenin banka hesabıma yatacağını belirttiler. 15 gün sonra iade halen yatmamıştı, destekle iletişime geçtiğimde iade başarı ile gerçekleştiğini ve hesabınıza en kısa sürede yatırılacağını söyledi. Bekledim 22 gün geçti ve iade hesabıma yatttığı ile ilgili bankadan bildirim aLdım. Baktığımda 1039,99 TL tutarda ödeme yapması gerekirken 0,93 TL gibi dalga geçer gibi bir para hesabıma yansımış. Ben bu konu hakkında tekrardan iletişime geçtim ve bana tekrardan iade işlemi hakkında bir sorun olmadığını ve bunun banka ile ilgili bir durum olduğunu söyledi, ben de bankamın temsilcisiyle görüştüğümde cidden 0,93 TL yatırıldığını söyleyip bana iade alacağım kuruma söylememi bildirdi.Epic games banka ile ilgili olduğunu söyledi , banka da epic games ile iletişime geçin dedi. Ben hiçbir şey anlamadım. Tekrar durumu epic desteğe detaylı şekilde işlemin ekran görüntüsünü paylaştım ve halen bir sorun olmadığını söylediler. Ben de banka ile görüştüğümü söyledim ve onlar da epic games ile iletişime geçmemi söylediğini ilettim. Bu sefer şikayet talebimi açtı, 30 gün içinde iade gerçekleşebileceğini söyleyip durdular. O bir ay içerisinde de birkaç kez yazdım desteğe ama yine iademi yapmadılar. İademi yaptıkları işlemin dekontunu da talep ettim ama dekontu göndermediler. Ben bunları nasıl şikayet edeceğim? Yardımcı olur musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: