Refik bey Recep Baltaş 7/24 forumda gezip r
efik bey konu açsa da cevaplasam mı diyor? Siz, insanların sadece size özel hizmet edeceğini düşünecek kadar bencil bir insan mısınız? Recep Baltaş ve diğer üyeler bu sorunu defalarca çözdü ama mevcut çözümlere bakmak yerine kendinize özel hizmet bekleyip ayrı konu açıyorsunuz arama özelliğini bile kullanmadan.
Kusura bakmayın, ileri yaşınıza rağmen kendinize özel hizmet bekliyor ve empati kuramıyorsanız sorun bende değil sizdedir. 10 gün boyunca yurt dışında idim, köpek gibi çalıştım, döndüm ve şu anda bir yandan çektiğim 100'e yakın videoyu programlıyorum, forumda bir tane mod yok, 12 konu birikmiş konuları onaylıyorum, yetmiyor bir de trip yiyorum sizden. Yeter ya! Ben de insanım kardeşim. Biraz emapti kurmayı öğrenin!
Ayrıca forumda açtınğınız bir Crysis konusu bulamadım. Nerede bu bahsettiğiniz konu? Yahu beni etiketlememişsiniz bile.
Buyurun, konunuzu gördüm, onayladım ve cevap veriyorum. Bu dosyayı indirip mevcut dosyalarla değiştirin:
Added Crysis Editor (Sandbox 2) support. Crysis Warhead support (64-bit only). Crysis Wars executable with correct icon. No other differences. All executables always support all game variants. DX1...
Şu ülkede hayatım boyunca binlerce soru cevapladım, yeri geldi milletin evine gittim, yeri geldi uzaktan bağlandım ama beyimiz Crysis açamıyor diye trip yiyorum. Ben bunu hak etmiyorum kardeşim! Bu ilk konun ve beni etiketlememişsin bile. Forum kullanmayı öğrenmeden bana trip atma hakkın yok!