Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

15146

Gelişen
Merhaba,
Epic Games'den Crysis 1 satın aldım fakat açılmıyor, ayni serinin 2 ve 3'ünü de almayı düşünüyordum ama iyi ki almamışım.
Recep Baltaş'ın bu konudaki yorumlarını okudum, verilen linki de tıkladım ama bir şey anlayamadım, inanın ki ben bu foruma Recep Baltaş var diye üye olmuştum, fakat geldiğim gün kendisine neden bu foruma üye olduğumu ve ileri yaşıma rağmen neden bilgisayarda oyun oynamak zorunda olduğumu, bilgileri ile bana yardımcı olmasını rica etmeme rağmen cevap verme nezaketinde bile bulunmadı. Buna da yanıt vereceğini sanmadığım için, bana bu konuda yardım edecek arkadaşlardan yorum beklemekten başka çarem kalmadı.
Yardım edecek dostlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Recep bey, ben kimseye trip falan atmıyorum.
Amadeus Tesla nickli üyenin, "modemde işlem kaydı nasıl tutulur" başlıklı açtığı konuya verdiğiniz yanıtın altına 6 Ocak 2025 tarihinde yazdığım yazıyı tesadüfen de olsa okumuş olaydınız Benin ne istediğimi daha iyi anlamış olurdunuz. Aslında siz de haklısınız hata bende, orada size yazdığım yazıda da anlattığım gibi bu rahatsızlığım nedeni ile, inanın ben etiketlemenin nasıl yapıldığını bile unuttuğum için bilemedim, 83 yaşında ki bir yaşlının böyle bir amansız hastalığa yakalanması hiç de kolay değil.
Kelime haznem gibi bilgi haznemde daraldığı için sizinle nasıl irtibat kuracağımı ilemedim. O üyeye verdiğiniz yanıtın altına yazmak zorunda kaldım.

Keşke ne onu ne de bu günkü sizinle ilgili bir şey yazmamış olaydım, çünkü anladım ki gerek bilgi birikiminiz gerekse çevrenizin size olan fazla ilgisi sizi bilgi zehirlenmesine uğratmış, insanları azarlamayı kendinizde hak görmeye başlamışsınız.
Evet ben sizden bilgi desteği alıp bu rahatsızlığıma yardımcı olacağınızı düşünmekle de hata yapmışım.
Kusuruma bakmayın.

Artık bu azardan sonra bu forumda da açtığım ikinci konum da son konum olacak.
Teşekkürler.
Refik Bey çocuk değilsiniz. Dramanın alemi, yok. Bakın sizin mesaj sayınız 7, benim ise 1 senede 9000. Herkesi azarlıyor olsam burada kimse durmazdı.

Aşağıdaki dosyaları indirin, mevcut dosyaların üstüne yazın.

Github linkindeki dosyayı indirdikten sonra içerideki BİN64 ve BİN32 dosyalarını oyunun dosyalarındaki ile değiştirmeniz lazım launcher'ı kullanmak için.

Refik Bey Recep Baltaş 7/24 forumda gezip Refik bey konu açsa da cevaplasam mı diyor? Siz, insanların sadece size özel hizmet edeceğini düşünecek kadar bencil bir insan mısınız? Recep Baltaş ve diğer üyeler bu sorunu defalarca çözdü ama mevcut çözümlere bakmak yerine kendinize özel hizmet bekleyip ayrı konu açıyorsunuz arama özelliğini bile kullanmadan.

Kusura bakmayın, ileri yaşınıza rağmen kendinize özel hizmet bekliyor ve empati kuramıyorsanız sorun bende değil sizdedir. 10 gün boyunca yurt dışında idim, köpek gibi çalıştım, döndüm ve şu anda bir yandan çektiğim 100'e yakın videoyu programlıyorum, forumda bir tane mod yok, 12 konu birikmiş konuları onaylıyorum, yetmiyor bir de trip yiyorum sizden. Yeter ya! Ben de insanım kardeşim. Biraz empati kurmayı öğrenin!

Ayrıca forumda açtığınız bir Crysis konusu bulamadım. Nerede bu bahsettiğiniz konu? Yahu beni etiketlememişsiniz bile.

Buyurun, konunuzu gördüm, onayladım ve cevap veriyorum. Bu dosyayı indirip mevcut dosyalarla değiştirin:

Şu ülkede hayatım boyunca binlerce soru cevapladım, yeri geldi milletin evine gittim, yeri geldi uzaktan bağlandım ama beyimiz Crysis açamıyor diye trip yiyorum. Ben bunu hak etmiyorum kardeşim! Bu ilk konun ve beni etiketlememişsin bile. Forum kullanmayı öğrenmeden bana trip atma hakkın yok!

Refik bey Recep Baltaş 7/24 foprumda gezip refik bey konu açsa de cevaplasam mı diyor? Siz, insanların sadece size özel hizmet edeceğini düşünecek kadar bencil bir insan mısınız? Recep Baltaş ve diğer üyeler bu sorunu defalarca çözdü ama mevcut çözümlere bakmak yerine kendinize özel hizmet bekleyip ayrı konu açıyorsunuz arama özelliğini bile kullanmadan.

Kusura bakmayın, ileri yaşınıza rağmen kendinize özel hizmet bekliyor ve empati kuramıyorsanız sorun bende değil sizdedir. 10 gün boyunca yurt dışında idim, köpek gibi çalıştım, döndüm ve şu anda bir yandan çektiğim 100'e yakın videoyu programlıyorum, forumda bir tane mod yok, 12 konu birikmiş konuları onaylıyorum, yetmiyor bir de trip yiyorum sizden. Yeter ya! Ben de insanım kardeşim. Biraz emapti kurmayı öğrenin!

Ayrıca forumda açtınğınız bir Crysis konusu bulamadım. Nerede bu bahsettiğiniz konu? Yahu beni etiketlememişsiniz bile.

Buyurun, konunu gördüm, onayladım ve cevap veriyorum. Bu dosyayı indirip mevcut dosyalarla değiştirin:

Şu ülkede hayatım boyunca binlerce soru cevapladım, yeri geldi milletin evine gittim, yeri geldi uzaktan bağlandım ama beyimiz Crysis açamıyor diye trip yiyorum. Ben bunu hak etmiyorum kardeşim! Bu ilk konun ve beni etiketlememişsin bile. Forum kullanmayı öğrenmeden bana trip atma hakkın yok!

Hocam bu kişinin 82 yaşında olduğuna inanmıyorum. 82 yaşındaki bir kişi neden Techolay gibi bir forumda bulunsun ki? Bence kayıt olurken doğum tarihini sallamış. Fakat gerçekten de 82 yaşındaysa bir cevabım yok. Bu arada bugün biraz sinirli gibisiniz. Allah sabır versin.

Hocam bu kişinin 82 yaşında olduğuna inanmıyorum. 82 yaşındaki bir kişi neden Techolay gibi bir forumda bulunsun ki? Bence kayıt olurken doğum tarihini sallamış. Fakat gerçekten de 82 yaşındaysa bir cevabım yok. Bu arada bugün biraz sinirli gibisiniz. Allah sabır versin.
İsterse 100 yaşında olsun, inan umurumda değil. Daha ilk konusu, beni etiketlemiyor bile, bana laf sokuyor. Yahu sanki insanlardan para alıyorum. Burası bir forum ve benim kimsenin sorununu çözme sözüm yok, zorunluluğum da yok.