Epic Games de artık zamlı fiyata satıyor!

Ben eski forumda bunu farklı bir dil ile dile getirmiştim.

Kısaca şöyle söyledim; herhangi bir X oyun stüdyosu ve yahut oyun yayımcısı eğer Valve ile Türkiye hakkında böyle bir karara vardıysa, aynı stüdyo ve yayımcı neden bu politikasını başka platformlar üzerinde de devam ettirmesin? X bir oyun indirimlerde şu an Steam üzerinde stüdyo ve yayımcıya $30 kazandırıyorsa, Epic üzerinde atıyorum 250 TL kazandırıyordu indirimli haliyle. Arada fiyat dengesizliği oluşuyor. Bir süre sonra stüdyo ya da yayımcı demez mi ben Steam üzerinden oyun başına X miktar kazanırken Epic Store üzerinde bu rakamın 1/4 oranını görüyorum diye.

Steam'in TL desteğini keseceği haberleri eski forumda konuşulmaya başlandığında ben bu görüşümü belirttiğim zaman, Epic Store'u savunanlar beni linçleyecek seviyede beğenmedim'e boğdular. Sırada PlayStation Store ve Xbox Store var desem mantıksız gelir mi?

Bana şu olayı andırıyordu indirimde olduğu dönemdeki fiyatlarıyla.
Sanırım en sonunda onlarda başladı yavaştan...

İnsanlar firmalara fazla duygusal yaklaşıyorlar. Hadi Steam'i anladım 8 yıl dolar 2TL muhabbetinden de Epic'in yaptığı tek şey zaten yapacağını daha geç yapmasıydı. İnsanlar neden hemen fanboy kesildi anlamak güç.

Star Wars 10-20 TL bandında değil miydi? Fiyatını görünce garip oldum.

Epic games boykot
(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)

İfadeler: 199
Benim gibi bütün oyunları eskiden alsaydınız keşke.

Oyunlar da altın gibi yatırım aracıdır.

Gerçi benim aldığım oyunlar kutulu da neyse. Orası ayrı mevzu.

Benim gibi bütün oyunları eskiden alsaydınız keşke.

Oyunlar da altın gibi yatırım aracıdır.

Gerçi benim aldığım oyunlar kutulu da neyse. Orası ayrı mevzu.

GTA 5'in yatırım aracı olduğunu düşünmüyorum.

İfadeler: 199
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…