Epic Games de artık zamlı fiyata satıyor!

Steam'de en azından bazı oyunlar bölgeye göre indirim uygulanıyor.

Epic hanımda bu da yok. Steam'in arayüzü falan da iyi.

Steam'den alırız ya.
Aynen eğer Epic zam yaparsa ve fiyatlar aşağı yukarı Steam ile aynı olursa platform olarak Steam'i tercih ederim. Arayüzü felan çok daha iyi.

Bizim hayalleri siyah poşete koy usta. Aslında uzun zamandır beklediğim bir durumdu. Yapacak bir şey yok. Ticaret bu.

Ya bence işin bir şeyini çıkardılar. Fiyatlar hiç normal değil, felaket pahalı. Abartmaya-saçmalamaya başladılar. Amaç ne anlamıyorum?
Mevcut kar oranını korumaya devam etmek amaç. Bu zamlardan önce ben Epic Games'in oyun stüdyolarına/yayımcılarına kendi cebinden ödeme yaptığını düşünüyorum. Türkiye'de yaptığı satışlardan normal gelir elde ettiğini hiçbir zaman da düşünmedim. Sürekli kendi cebinden ısmarlıyordu. Bunu bir yere kadar sürdürebilirler, sonrasında da batarlar.

Epic balonu patladı diyenler; gençlerin şu halde bile ucuza oyun bulup en azından kaygılarından bir süre uzaklaşmasını istemiyor, kendileri başka platformlarda 2000 TL para verdiği oyunun 300 TL'ye alındığını gördüğü için kudurmuş(?) veya diğer alternatif platformları babasının şirketi sanıyor. Al ucuza oyununu geç işte arkadaş. Diğerleri dolara geçmiş ve oyun fiyatları uçmuşken, Epic için defalarca eski fiyattan indirim yapıldı.

İyi olmuş çok normal zaten böyle olması. Aslında artış falan yok senin paranın monopoly parasına dönmesinden böyle. Ki bunlar daha iyi günler. Seçimden sonra tamamen salacaklar. Oyunu geçtim ağlayan ağlayana olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…