Epic Games Hacklendi: 200 GB'a yakın veri çalındı

Klasik, sıradan bir insan sakinleştirme tekniği. "Evet, verileriniz gerçekten çalındı ve bütün bilgileriniz hackerlerin elinde." diyeceklerini mi düşündün gerçekten?
Çalan kişi ya da guruptan gelen sadece bir ekran görüntüsüne mi inanayım? Başka hiç bir bilgi vermemişler, böyle olunca ne düşüneyim?

Yaptıkları ilk incelemede bir ihlal ile karşılaşmamışlar, bu yüzden bekleyip görmeyi tercih ediyorum. Yine de her ihtimale karşı sizlerde önlemlerinizi alınız.

Klasik, sıradan bir insan sakinleştirme tekniği. "Evet, verileriniz gerçekten çalındı ve bütün bilgileriniz hackerlerin elinde." diyeceklerini mi düşündün gerçekten?
Kendi namını yükseltmek için bir oyun olmadığını nereden biliyorsunuz? Verilerin küçük bir kısmını paylaşsınlar da görsek biz de

Umarım ödeme bilgilerini veri tabanında tutmuyorlardır. Tutsalar bile, parolaların veya ödeme yöntemlerinin şifreli olduğu için bir süre kırılmayacağını düşünüyorum.

Zaten kullanmadığım hesapları güvenlik nedeniyle kapatacaktım, Epic saldırısı tam isabet olmuş.

Güncelleme: Az önce Epic hesabımı kapattım zaten bir işe yaramıyordu.

Son düzenleme:
Kendi namını yükseltmek için bir oyun olmadığını nereden biliyorsunuz? Verilerin küçük bir kısmını paylaşsınlar da görsek biz de

İddia olduğunu ben de biliyorum zaten. Gerçek mi değil mi kimse bilmiyor. Ama nedense hacklenen bütün firmaların cevabı aynı oluyor. "Biz herhangi bir şey ile karşılaşmadık." bu mesaj dışında başka bir açıklama sunmuyorlar.

Hayda, beyler sorun olmaz değil mi kayıtlı kart var hesapta. Silsem de bir şey olmaz artık

Firmaları geç, Devletler bile aynı düşüncede açıklama yaparlar. Çünkü insanları paniğe sürüklemek daha feci sorunları ortaya çıkarabilir ve hiç istenmeyen durumlar oluşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…