Epic Games Hacklendi: 200 GB'a yakın veri çalındı

Şükür hiçbir şekilde bir alım-satım durumum yok. E-mail'de de binbir türlü güvenlik önlemi var bir şey yapamazlar. Tam ad derken gerçek isim ise onda da problem yok zaten kendi adımı internete yazınca çıkıyorum. Yaysalar ne olur yaymasalar yani. Parola da problem değil zaten oyun oynadığım yok. Sadece biriktiriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kdar ciddi mi? teşekkürler.

Hocam eğer bu veri sızıntısı gerçekse ciddi, aynısı Insomniac'ın başına geldi, ödemedikleri için gelecekteki planlarını sızdırmışlardı diye hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olayı duyunca kapattım hesabımı. Zaten tüm gün Microsoft'un 30 bilmem kaç TB'lık veri sızıntısı yüzünden güvenlik şeyleriyle uğraştım, bir de bunlarla mı uğraşacağım? Zaten korsan oyun da bedava.

Hocam eğer bu veri sızıntısı gerçekse ciddi, aynısı Insomniac'ın başına geldi, ödemedikleri için gelecekteki planlarını sızdırmışlardı diye hatırlıyorum.

Hmm sağ olun. kartımı sildim zaten içinde 15TL vardı şifremi değiştiremedim çünkü aklımda yeni bir şifre yok.

Bu tarz sızıntılarda şifreler pek ulaşılamıyor ama ne olur ne olmaz şifrelerinizi değiştirin, her yerde aynı şifreyi kullanmayın.

Arkadaşlar haberiniz olsun gece saat 3'te oyun aldığım karttan 490 TL Amazon işlemi yapılmaya çalışılmış. Amazon 3D Secure bulundurmadığından genellikle orayı kullanıyorlar. Tabii başka bir şeyden mi bundan mı bilmiyorum.

Global firma oluyorlar ama hala bir güvenlik sistemini beceremiyorlar ya çok gülüyorum.

Olay bu kadar ciddi mi harbi. Hemen Epic Games indirip şifremi sıfırlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…