Bugün de hacklenen markalar listesine Epic Games'de girdi.
Epic Games'in bir fidye yazılımı saldırısına uğradığı ve şirketten yaklaşık 200 GB boyutunda verinin çalındığı bildirildi. Mogilevich adlı grup ise saldırıyı doğruladı.
Fidye yazılım çetesinin platformun verilerini 4 Mart tarihine kadar satacağı ve bu verilerin arasında kullanıcıların ödeme bilgilerinin de yer aldığı kaydedildi.
Epic Games saldırı hakkında henüz bir yanıt vermedi ve Mogilevich şirketin verilerini çaldıklarına dair herhangi bir kanıt yayınlamadı.
Bilgisayar korsanları, dijital oyun mağazası Epic Games'e siber saldırıda bulunduklarını ve yaklaşık 200 GB boyutunda kullanıcı bilgilerini çaldığını öne sürdü. Fidye yazılım çetesinin platformun verilerini 4 Mart tarihine kadar satacağı ve bu verilerin arasında kullanıcıların ödeme bilgilerinin...
Fortnite'ın yapımcısı Epic Games'in bir fidye yazılımı saldırısına uğradığı ve şirketten yaklaşık 200 GB boyutunda verinin çalındığı bildirildi. Mogilevich adlı grup ise saldırıyı doğruladı.
Şükür hiçbir şekilde bir alım-satım durumum yok. E-mail'de de binbir türlü güvenlik önlemi var bir şey yapamazlar. Tam ad derken gerçek isim ise onda da problem yok zaten kendi adımı internete yazınca çıkıyorum. Yaysalar ne olur yaymasalar yani. Parola da problem değil zaten oyun oynadığım yok. Sadece biriktiriyorum.
Hocam eğer bu veri sızıntısı gerçekse ciddi, aynısı Insomniac'ın başına geldi, ödemedikleri için gelecekteki planlarını sızdırmışlardı diye hatırlıyorum.
Ben olayı duyunca kapattım hesabımı. Zaten tüm gün Microsoft'un 30 bilmem kaç TB'lık veri sızıntısı yüzünden güvenlik şeyleriyle uğraştım, bir de bunlarla mı uğraşacağım? Zaten korsan oyun da bedava.
Hocam eğer bu veri sızıntısı gerçekse ciddi, aynısı Insomniac'ın başına geldi, ödemedikleri için gelecekteki planlarını sızdırmışlardı diye hatırlıyorum.
Arkadaşlar haberiniz olsun gece saat 3'te oyun aldığım karttan 490 TL Amazon işlemi yapılmaya çalışılmış. Amazon 3D Secure bulundurmadığından genellikle orayı kullanıyorlar. Tabii başka bir şeyden mi bundan mı bilmiyorum.
Arkadaşlar haberiniz olsun gece saat 3'te oyun aldığım karttan 490 TL Amazon işlemi yapılmaya çalışılmış. Amazon 3D Secure bulundurmadığından genellikle orayı kullanıyorlar. Tabii başka bir şeyden mi bundan mı bilmiyorum.Eki Görüntüle 24027