Çözüldü Epic Games İade süreci nasıl işliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Merhaba, aldığım bir oyunu iade ettim, bunun banka hesabına yansıması ne kadar sürer? Bilgisi olan varsa aktarırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam eğer kendi kendine iade et yazıyorsa oyunun mağazasında direkt iade edebilirsiniz. Saniyesinde iade ediliyor bankanın süresine bağlı ortalama 2 iş gününde yatıyor ama bu süre 7 güne kadar da çıkabiliyor. İade edilebilir yazıyorsa oyunun sayfasında destek ekibiyle iletişim kurarak iade ediyorsunuz. Eğer iade edilemez yazıyorsa zaten iade edilmiyor bunlar genelde oyun içi paraları falan kapsıyor.

Aklıma şu takıldı, Nays ile aldım. Bildiğiniz üzere Nays kartlarda CVV sürekli değişip duruyor. Bu açıdan sıkıntı olur mu?
Hayır hocam parayı karta iade etme işleminde CVV koduyla alakalı bir durum yok direkt kartınıza gelir paranız.
Geçen oyun iade ettim anında yattı. Banka uygulamasından hareketler bölümünü takip et.

Epic Games'in belirttiğine göre 30 gün içinde hangi bankaya ait olursa olsun paranın yatması lazım. Bana sorarsan en geç 1 hafta içerisinde paran gelir. Benim 2 günde geliyor hep.

Aklıma şu takıldı, Nays ile aldım. Bildiğiniz üzere Nays kartlarda CVV sürekli değişip duruyor. Bu açıdan sıkıntı olur mu?

Hocam eğer kendi kendine iade et yazıyorsa oyunun mağazasında direkt iade edebilirsiniz. Saniyesinde iade ediliyor bankanın süresine bağlı ortalama 2 iş gününde yatıyor ama bu süre 7 güne kadar da çıkabiliyor. İade edilebilir yazıyorsa oyunun sayfasında destek ekibiyle iletişim kurarak iade ediyorsunuz. Eğer iade edilemez yazıyorsa zaten iade edilmiyor bunlar genelde oyun içi paraları falan kapsıyor.

Hayır hocam parayı karta iade etme işleminde CVV koduyla alakalı bir durum yok direkt kartınıza gelir paranız.

İfadeler: 144
Çözüm
@Dzeko teşekkürler, Nays müşteri temsilcisi ile de konuştum az önce verdiğiniz yanıtın aynısını verdi.

ÜçyüzGoneBeş, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…