Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oktxay

Uzman
Merhaba, Red Dead Redemption 2 oyununu tekrardan Steam üzerinden indirdim ancak sebebini bilmediğim bir şekilde bu hatayı alıyorum:

1775540323350.webp

Offline şekilde de olmuyor çünkü giriş yapıp lisansı doğrulamam lazım. Ama burada şu sorun var; auth sunucularına erişemiyorum. Evet, sitesi üzerinden de denedim ancak sign in veya sign up sayfalarına hiçbir şekilde giriş yapılmıyor.

1775540379211.webp

Sorun benden mi kaynaklı yoksa servis kaynaklı mı tam bilemedim, bu yüzden aynı sorunu yaşayanlar buraya yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sorunu VPN ile çözebildim, galiba sağlayıcım blackliste almış Rockstar Games authu. Eğer öyleyse nedenini bilmiyorum :D
Merhaba, Red Dead Redemption 2 oyununu tekrardan Steam üzerinden indirdim ancak sebebini bilmediğim bir şekilde bu hatayı alıyorum:
Eki Görüntüle 239168
Offline şekilde de olmuyor çünkü giriş yapıp lisansı doğrulamam lazım. Ama burada şu sorun var; auth sunucularına erişemiyorum. Evet, sitesi üzerinden de denedim ancak sign in veya sign up sayfalarına hiçbir şekilde giriş yapılmıyor.
Eki Görüntüle 239169
Sorun benden mi kaynaklı yoksa servis kaynaklı mı tam bilemedim bu yüzden aynı sorunu yaşayanlar buraya yazarsa sevinirim.

Bir arkadaşım bunu Windows 11 24H2 yükleyip güncellemeleri duraklatarak çözmüştü sizde de işe yarayabilir.

Belgelerim klasöründeki Rockstar Games dosyasının içinden Social Club ve Launcher klasörlerini direkt sil kanka. Sonra Steam'i ve Launcher'ı tamamen kapatıp yönetici olarak tekrar başlat. Sorun devam ederse internet ayarlarından DNS adresini 1.1.1.1 yapıp dene, bu kadar.

Bu arada da çok sığ bir çözüm daha olacak ama modeme reset atmayı dener misin?

Arkadaşlar sorunu VPN ile çözebildim, galiba sağlayıcım blackliste almış Rockstar Games authu. Eğer öyleyse nedenini bilmiyorum :D

Çözüm