tolgawya

Üyecik
Arkadaşlar bu hatayı alıyorum, internette gördüğüm her şeyi denedim. Telefonda, bilgisayarın bağlı olduğu internetten de, mobil veriden de giriyor (bilgisayarda Wi-Fi olmadığı için mobil veri deneyemedim); geri kalan neredeyse çoğu şeyi denedim, asla giriş yapamıyorum. İşin ilginç yanı bilgisayara Firefox indirdim, oradan giriş yapabiliyorum.
1774559955619.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar, internet zaman aşımına uğramış olabilir. Biraz bekleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hatayı ben de almıştım, bu kod (#1.000.7) direkt tarayıcı verisiyle alakalı. Firefox'tan girebiliyorsan sorun internetinde değil kullandığın tarayıcının çerezlerinde veya bir eklentide.

O tarayıcıdaçerezleri ve önbelleği tüm zamanlar diyerek temizle, özellikle reklam engelleyicileri kapatıp öyle dene. Gizli sekmede sorunsuz giriyorsa sorun tarayıcıdaki bir uzantı veya temizlenmemiş veridir.

Aynı hatayı ben de almıştım, bu kod (#1.000.7) direkt tarayıcı verisiyle alakalı. Firefox'tan girebiliyorsan sorun internetinde değil kullandığın tarayıcının çerezlerinde veya bir eklentide.

O tarayıcıdaçerezleri ve önbelleği tüm zamanlar diyerek temizle, özellikle reklam engelleyicileri kapatıp öyle dene. Gizli sekmede sorunsuz giriyorsa sorun tarayıcıdaki bir uzantı veya temizlenmemiş veridir.
Dediklerinizin hepsini yaptım ve yine hata veriyor. Microsoft Edge'de de sorunsuz giriş yapabiliyorum hesabıma ama Chrome ve Launcher asla düzelmiyor.