Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İnsan

Başarılı
Rockstar Games Launcher üzerinden girmeye çalışırken "Sorry, we are unable to handle your request at this time." hatası alıyoruz. Web sitesinden giriş yapıyor ama e-posta adresi değiştirme kısmında aynı hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözeriz? Arch Linux kullanıyoruz. Steam Proton ve Wine ile test ettik. Google DNS dışında farklı bir ağ yapılandırması bulunmuyor. Aşağıdaki yöntemler denendi fakat aynı hatayı vermeye devam etti.
  • Çerezler temizlendi.
  • Gizli sekmede test edildi.
  • Saat kontrolü yapıldı, senkron görünüyor.
  • Ağ değişikliği yapıldı.
  • Tarayıcıda hiçbir eklenti yok.
  • Temiz kurulum yapıldı.

Çözüm
Rockstar Games Launcher üzerinden girmeye çalışırken "Sorry, we are unable to handle your request at this time." hatası alıyoruz. Web sitesinden giriş yapıyor ama e-posta adresi değiştirme kısmında aynı hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözeriz? Arch Linux kullanıyoruz. Steam Proton ve Wine ile test ettik. Google DNS dışında farklı bir ağ yapılandırması bulunmuyor. Aşağıdaki yöntemler denendi fakat aynı hatayı vermeye devam etti.
  • Çerezler temizlendi.
  • Temiz kurulum yapıldı.
Hocam saat dilimini değiştirin çözülüyor. Nedense İstanbul dilimindeyken, girmiyor R* Launcher'a. Ve işin ilginci sadece Linux'ta oluyor bu sorun. Saat dilimini Londra yapın, sorun çözülecektir.
Geçenlerde aynı sorunla karşılaştım Epic Games üzerinden girerken. 1 gün bekledim, şifre sıfırladım ardından kod ekranı geldi. Fakat bu sefer de kodu girince aynı şeyi diyordu. Tekrar 1 gün bekledim ve kod girince otomatik oyuna girebildim. Steam'de olay nasıl olur bilemem. Olay şifre ve kullanıcı adı ile alakalı olabilir. Şifreyi sıfırlayıp tekrar deneyin.

• Çerezler temizlendi.
  • Temiz kurulum yapıldı.
Hocam saat dilimini değiştirin çözülüyor. Nedense İstanbul dilimindeyken, girmiyor R* Launcher'a. Ve işin ilginci sadece Linux'ta oluyor bu sorun. Saat dilimini Londra yapın, sorun çözülecektir.

Çözüm