Torukojin Kaneki
Başarılı
Epic Games için kampanya önerisi olan var mı? Marvel Spider-Man Remastered ve Uncharted Hırsızlar Miras Koleksiyonu alacaktım. 500-600 civarına getirebilir miyim? Şu an 736 TL.
Uncharted bahsedildiği kadar iyi mi? Bu fiyatta gördüğüm için alasım var ama bilemiyorum da.Uncharted şuan çok güzel indirimde. Ben daha önce torrent oynadım ama yine de böyle güzel bir oyunun kütüphanede olması gerek diye tekrar aldım dün. Bence kaçırma.
Biraz geç oldu kusura bakmayın. Kesinlikle bahsedildiği kadar iyi, oyunda Türkçe dublaj var bu bile satın almak için yeterli bir sebep bence, grafikleri aksiyonu oynanışı falan zaten çok üst düzey bir oyun. Pişman olmazsınız.Uncharted bahsedildiği kadar iyi mi? Bu fiyatta gördüğüm için alasım var ama bilemiyorum da.
Enis Kirazoğlu pek beğenmedi ya, ondan bir kararsız kaldım. Yani sarışın bir abla var mış oyunun başına, o şirketten falan ayrılmış. Oyunu bir daha yapmışlar. Hata yapma payı düşükmüş, zorluğu düşükmüş vs. Siz ne diyorsunuz?Biraz geç oldu kusura bakmayın. Kesinlikle bahsedildiği kadar iyi, oyunda Türkçe dublaj var bu bile satın almak için yeterli bir sebep bence, grafikleri aksiyonu oynanışı falan zaten çok üst düzey bir oyun. Pişman olmazsınız.
Bu oyunu beğenmeyeni ilk kez görüyorum, hemde Enis KirazoğluEnis Kirazoğlu pek beğenmedi ya, ondan bir kararsız kaldım. Yani sarışın bir abla var mış oyunun başına, o şirketten falan ayrılmış. Oyunu bir daha yapmışlar. Hata yapma payı düşükmüş, zorluğu düşükmüş vs. Siz ne diyorsunuz?