Bütçe
800 TL

Lumine

Yetkin
Oyun dünyasına pek aşina değilim. Epic Games mega indirimlerinden oyun önerir misiniz? İnternet sıkıntılı olduğundan offline ilk tercihimdir. Daha önce The Last of Us 1, Tomb Raider serisi, CoD MW2 (2009) oynadım ve çok beğendim. %20 geri ödemeyle beraber ikinci oyunu almayı denerim. The Last of Us 1'i korsan indirdim ama alasım var, oyunu çok beğendim. Veya bekleyip The Last of Us 2 indirime girdiğinde mi alsam?

Sistem özellikleri:
AMD Ryzen 5 7535HS Mobile Processor.
Nvidia GeForce RTX 4050
16 GB DDR5-4800 RAM.
Windows 10 IoT Enterprise LTSC işletim sistemi.

Şu an beleş olan Deathloop direk klasörüne at. Sonra.
-RDR2
-Cyberpunk 2077.
-God of War 1-2
-The Last of Us serisi.
-Spider-Man serisi.
-Ghost of Tsushima.
-Hogwarts Legacy.
-Uncharted
-AC serisi.
-Watch Dogs 2
-Tom Raider serisi.
-Dishorend 2
Bunlar offline modda oynaya bileceğin singla oyunlar hepsini de severek oynamıştım.

Şu an beleş olan Deathloop direk klasörüne at. Sonra.
-RDR2
-Cyberpunk 2077.
-God of War 1-2
-The Last of Us serisi.
-Spider-Man serisi.
-Ghost of Tsushima.
-Hogwarts Legacy.
-Uncharted
-AC serisi.
-Watch Dogs 2
-Tom Raider serisi.
-Dishorend 2
Bunlar offline modda oynaya bileceğin singla oyunlar hepsini de severek oynamıştım.
Teşekkürler Jin Mu-Won.

Oyun dünyasına pek aşina değilim. Epic Games mega indirimlerinden oyun önerir misiniz? İnternet sıkıntılı olduğundan offline ilk tercihimdir. Daha önce The Last of Us 1, Tomb Raider serisi, CoD MW2 (2009) oynadım ve çok beğendim. %20 geri ödemeyle beraber ikinci oyunu almayı denerim. The Last of Us 1'i korsan indirdim ama alasım var, oyunu çok beğendim. Veya bekleyip The Last of Us 2 indirime girdiğinde mi alsam?

Sistem özellikleri:
AMD Ryzen 5 7535HS Mobile Processor.
Nvidia GeForce RTX 4050
16 GB DDR5-4800 RAM.
Windows 10 IoT Enterprise LTSC işletim sistemi.
Tlou 2 alın geçin.

Bende The Last of Us 2 almayı düşünüyorum. Güzel seri hem ikinci oyunu hala oynamadım. Diğer oyunları da zamanla almayı düşünüyorum.

Hikayeli oyunları ben paylaşımlı hesap alarak oynamayı daha mantıklı buluyorum. Zaten bir oyuna başlayacağıma karar verdiysem, o oyunu 1 haftada bitiriyorum ve sonra 2. sefer oynamıyorum. Bu sebeple 20 liraya paylaşımlı hesap alıp oyunu bitiriyorum. Konu içinse, tlou 1'i çok beğendiyseniz, 2. oyunda çok iyi. PS4'te 30 FPS oynamıştım, şimdi bilgisayar alınca tekrar bitirdim, çok iyiydi.