Kapatıp kartlar imha edilmeli fakat Epic bir açıklama yapmalı kartlar ne durumda neler olacak koruma altına alındı mı? Veriler korunaklı mıydı bir açıklama bekliyoruz!İnternet alışverişlerine kapatabilirsin. Ayrıca saldırıya uğraması bir iddia. Gerçek mi değil mi bilinmiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?MamiDigital
Yetkin
Benim Epic Games hesabımda çok önemli kartlar var. Bunları nasıl koruyabilirim?
Evet veri tabanı bir Deep web hack grubu tarafından ele geçirildi. Şu an veri tabanı bir süreye kadar satılıyor. Süreden sonra herkese açık hale getirecekleri düşünülüyor. Epic Games hesabınla aynı şifreşlerin hepsini değiştir.
Kartlar imha mı edilmeli hocam ne önerirsiniz? Çünkü saldırı demek kartlar patlayabilir aynı zamanda demek.
Giden olsa şimdiye giderdi. 4 tane dolu kart var hesapta neticede. Adam haber vermeden kullansa ben mesela nereden bileceğim Epic Games'in hacklendiğini? Bence öyle bir şey yok zaten olsa kartların işi çoktan biterdi ama yine de önlemli gezmekte fayda var.
- Makaleler
- 4
Şimdilik Epic Games'te kayıtlı kartınız varsa kartınızı internet alışverişlerine kapatmanızı öneriyorum ne olur ne olmaz diye.
İşin bahtsız tarafı da hesabın şifrelerini sürekli ezberde tutmamız gerekiyor. Daha önce kullanmadığın bir şifre oluştur dediğinde artık beyin devrelerim eriyor. 8 hane ile başladık geldik 22 haneye. Bu işin sonu nereye gidecek çok merak ediyorum. Yakında biz bile hesaba giremezsek şaşırmasın kimse.
Öyle bir şey olduysa benim 3 4 farkli hesap Allah'a emanet. Kart konusunda sıkıntı yok.
Adamlar parayı harcamadan ben harcayayım bari.
Peki ne önerirsiniz hocam? Kart şifreleri değişsin hesap şifresi değişsin filan gibi önlemler mi alınmalı ne tavsiye edersiniz?Hacklendiği doğrulandığı yazıyor birkaç haber sayfasında.
Nasıl yani hocam, kartlarda nasıl sıkıntı yok?Öyle bir şey olduysa benim 3 4 farkli hesap Allah'a emanet. Kart konusunda sıkıntı yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Hesap şifrelerini değiştirin bence. İnternet alışverişine kapattıktan sonra başka bir şey olacağını zannetmiyorum onun dışında.Peki ne önerirsiniz hocam? Kart şifreleri değişsin hesap şifresi değişsin filan gibi önlemler mi alınmalı ne tavsiye edersiniz?
Peki ne önerirsiniz hocam? Kart şifreleri değişsin hesap şifresi değişsin filan gibi önlemler mi alınmalı ne tavsiye edersiniz?
Nasıl yani hocam kartlar da nasıl sıkıntı yok?
Hocam kartim zaten sureli kart. Passolig karti kullanıyorum. Onu da ayda yilda bir kullanıyorum. İnternet alisverisini kapayinca sorun kalmiyor.