Epic Games Epic Games Yaz Sonu İndirimi başladı! | 100 ₺ Altı Oyun Önerileri Listesi

Penguen

Üstün
Makaleler
5
Yer
Orion Arm
Epic Games platformu üzerinde düzenlenen "Yaz Sonu İndirimi" başladı! 16 Eylül TSİ 18.00'e kadar %75'e varan indirimler sizleri bekliyor!

https://store.epicgames.com/en-US/sales-and-specials/end-of-summer-sale

100 ₺ Altı Oyun Önerileri

Among Us | TRY 4.80
Slime Rancher 2 | TRY 34.30
Sherlock Holmes Chapter One Deluxe Edition | TRY 37.35
Scorn | TRY 91.24
Alan Wake Remastered | TRY 16.17

Çok büyük bir indirim dönemi değil, dolayısıyla fazla büyük oyun indirime girmemiş. Dikkatimi çeken 100 ₺ altı oyun indirimleri bunlardı.

Siz de kendi önerilerinizi yorumlarda yapabilirsiniz. :')

Alan Wake'in orijinal hâlini oynamıştım ve ne yalan söyleyeyim oyunun bir kısmından sonra can sıkıntısından bayıla bayıla ilerlemiştim. Remastered hâli bu fiyattayken çekin kütüphaneye dümenden oynayın . Şans verilesi bir oyun yine de, olay örgüsü ve hikaye anlatımı ilgimi çekmişti.

Benim dikkatimi sadece Universe sandbox çekti. O da indirime girmiş şu an fiyatı 283 TL erken erişim oyunu biraz pahalı tabi böyle bir oyun için ama şans verilebilir, Steam'da da indirime girmiş orada ise 10 dolar (~339 TL). Bence oyuna bir bakın benim çok hoşuma giden bir oyun içinde uzayla alakalı merak ettiğiniz çoğu şeyi yapabileceğiniz bir simülasyon oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…