dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Bildiginiz butun oyun saglayicilarini dusunun, hepsinin Android uygulamasi vardir degil mi? Ancak Epic Games harici! Aslinda bu firmanin bir Android launcheri var ancak PlayStore'da yok. Launcher alaninda rezil bir firma olan Epic Games, uygulamasini bizden APK formatinda indirip kullanmamizi isteyerek rezilliklerine bir rezillik daha ekliyor.

Not;
Bu uygulama sadece Fortnite gibi Epic'in telefonlardaki oyunlarini oynamaya yariyor. Steam gibi remote play, social, store beklemeyin.

Kullanmak isteyenler icin orjinal Epic Games indirme linkini birakiyorum. Iyi gunler, iyi forumlar.

Abicim ben niye uygulamadan oyun alışverişi yapamıyorum? 4 tane uygulama için miydi bu kadar yaygara?

Bildiginiz butun oyun saglayicilarini dusunun, hepsinin Android uygulamasi vardir degil mi? Ancak Epic Games harici! Aslinda bu firmanin bir Android Launcher'i var ancak Play Store'da yok. Launcher alaninda rezil bir firma olan Epic Games, uygulamasini bizden APK formatinda indirip kullanmamizi isteyerek rezilliklerine bir rezillik daha ekliyor.

Not;
Bu uygulama sadece Fortnite gibi Epic'in telefonlardaki oyunlarini oynamaya yariyor. Steam gibi remote play, social, Store beklemeyin.

Kullanmak isteyenler icin orijinal Epic Games indirme linkini birakiyorum. Iyi gunler, iyi sosyaller.

Pek de bilinmiyor değil sadece duyulması istenmiyor çünkü Epic Games gibi büyük bir firma daha bunu PlayStore'a bile çıkartmadı. Değersiz yani...

Abicim ben niye uygulamadan oyun alışverişi yapamıyorum? 4 tane uygulama için miydi bu kadar yaygara?

Tamamen vasıfsız bir uygulama ben şahsen etrafımda mobil Fortnite oynayan bile görmedim harici bir kol bağlanmadan da oynanmaz zaten. Gerçi Epic'tende beklenen hareket, adamlarda arkadaşlar kısmı sadece oyun davetine yarıyor.

Pek de bilinmiyor değil sadece duyulması istenmiyor çünkü Epic Games gibi büyük bir firma daha bunu PlayStore'a bile çıkartmadı. Değersiz yani...
Onu mağazalara komisyon ödememek yaptılar. Oyuncuları düşündükleri yok tek dertleri daha fazla para kazanmak. Steam'e böyle rakip olamazlar. Bu yüzden Steam rakipsizdir.

Gerçi son yaşananlardan dolayı Steam'in de Epic Games'den pek bir farkı kalmadığı malum ortada. Ama Epic aştı gidiyor.

Steam bence gayet iyi dayandı. Bu zamana kadar alan aldı zaten alacağını oyunlar indirim döneminde 50-100 TL gibi komik fiyatalara satılıyordu sırf doları düşük gösterdikleri için. Bence suç Steam'de değil ama suçun kimde olduğunu burada bahsetmek istemiyorum anlaşılır diye düşünüyorum.