Epic'den beklentilerimi minimize etmeyi öğrendim ben, minimize.
Detaylar
Kim cevapladı?İşte ben de en çok bunu söylüyorum. Arkadaş 5 tane meybuz vereceğine her gün, 1 haftada 1 magnum ver (!)Kütüphanem pis olmasın verdikleri ilk günden beri eklemiyorum. Vermek için 30 tane vereceklerine 1 tane düzgün versinler.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Aslında bu şekilde oyun kültürünün gelişmesine katkıda bulunuyorlar. Farklı türlerden bağımsız yapımlarla karşılaşınca hem o bağımsız yapımcıya maddi katkı hem de senin benim tek düze oyun zevkimizin kapsama alanının genişlemesine imkan veriyorlar. Diğer yandan şimdiye kadar verdikleri oyunlar gayet güzel. Ghostrunner II, Dredge, Astrea, Vampire Survivors...İş olsun diye oyun veriyorlar alan herkes kütüphanenin bir köşesine atıyor bu oyunları.
Loutermilch
Başarılı
Çok kötü oyunlar veriyorlar hiç vermeseler daha iyi! 
Yok RDR 2 ve GTA 5 vermek zorunda! Vermediği sürece çöp! Çünkü tek bildiğim oyun bu ikisi.Aslında bu şekilde oyun kültürünün gelişmesine katkıda bulunuyorlar. Farklı türlerden bağımsız yapımlarla karşılaşınca hem o bağımsız yapımcıya maddi katkı hem de senin benim tek düze oyun zevkimizin kapsama alanının genişlemesine imkan veriyorlar. Diğer yandan şimdiye kadar verdikleri oyunlar gayet güzel. Ghostrunner II, Dredge, Astrea, Vampire Survivors...
RoaringLion
Üstün
Mağaza sayfasının bağlantısını koysaydınız iyi olurdu.
Oyun vermek için veriyorlar diyenlere söylüyorum, ilk iki oyununu oynadım, eğlencelidir. Ayrıca hiçbir şey vermek zorunda da değiller.
Oyun vermek için veriyorlar diyenlere söylüyorum, ilk iki oyununu oynadım, eğlencelidir. Ayrıca hiçbir şey vermek zorunda da değiller.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-