Merhaba ben hesabimi 2. Bir PC'de açıp 2. PC çevrimdışı olursa aynı anda oynayabilir miyiz? Steam'deki gibi olur mu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Oyunu indirdikten sonra Online bir oyun değilse çevrimdışı olarak oynayabiliyorsunuz diye biliyorum. Aynı anda 2 PC'de hesap açılabiliyor muydu onu hatırlayamadım ama.
Oyunu indirdikten sonra Online bir oyun değilse çevrimdışı olarak oynayabiliyorsunuz diye biliyorum. Aynı anda 2 PC'de hesap açılabiliyor muydu onu hatırlayamadım ama.
Teşekkürler başka cevaplarida bekleyeceğim.Oyunu indirdikten sonra Online bir oyun değilse çevrimdışı olarak oynayabiliyorsunuz diye biliyorum. Aynı anda 2 PC'de hesap açılabiliyor muydu onu hatırlayamadım ama.
Böyle bir şey buldum:
www.technopat.net
Epic Games hesabı ile aynı anda iki kişi oynayabilir mi?
Sorum şu, Epic Games'de aynı anda iki kişi oyun oynayabilir mi? Mesela arkadaşım Fortnite oynarken ben Rocket League oynayabilir miyim?
Teşekkürler hocam.Böyle bir şey buldum:
Epic Games hesabı ile aynı anda iki kişi oynayabilir mi?
Sorum şu, Epic Games'de aynı anda iki kişi oyun oynayabilir mi? Mesela arkadaşım Fortnite oynarken ben Rocket League oynayabilir miyim?www.technopat.net
dewberry
Üstün
Hayır, Epic cihazın çevrim içi olmasını zorunlu kılıyor.Merhaba ben hesabimi 2. Bir PC'de açıp 2. PC çevrim dışı olursa aynı anda oynayabilir miyiz? Steam'deki gibi olur mu?
Epic çevrim dışı iken açılmıyor zaten.
Kılmıyor ki. En son internetim yokken kullanıcı adımı girip girebiliyordum. Çevrim dışı moda alıyordu. Sadece yüklü oyunlara girebiliyordum yani. Yeni bir şey eklenmediyse hâlâ böyle olması lazım.Hayır, Epic cihazın çevrim içi olmasını zorunlu kılıyor.
dewberry
Üstün
1 ay önce Fallout NV ile dediğimde olmamıştı. Garip.Kılmıyor ki. En son internetim yokken kullanıcı adımı girip girebiliyordum. Çevrimdışı moda alıyordu. Sadece yüklü oyunlara girebiliyordum yani.
Epic Games Başlatıcısı ile oyunları Çevrimdışı Modda çalıştır1 ay önce Fallout NV ile dediğimde olmamıştı. Garip.
dewberry
Üstün
Ben becerememiş olabilirim. Teşekkürler
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-