A ardasela Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 29 21 Aralık 2024 #11 Ricardo Quaresma dedi: Rockstar Games oyunu verilecek diye bir söylenti var ama inanmıyorum. Verilecekse de Bully falan verilir. Genişletmek için tıkla... Ubisoft oyunu bekliyorum.Rockstar'a ihtimal veremiyorum bile. hovarda dedi: Niye kullanılmıyor hatası verdi bu. Eki Görüntüle 109047 Genişletmek için tıkla... Hocam biraz bekleyin
Ricardo Quaresma dedi: Rockstar Games oyunu verilecek diye bir söylenti var ama inanmıyorum. Verilecekse de Bully falan verilir. Genişletmek için tıkla... Ubisoft oyunu bekliyorum.Rockstar'a ihtimal veremiyorum bile. hovarda dedi: Niye kullanılmıyor hatası verdi bu. Eki Görüntüle 109047 Genişletmek için tıkla... Hocam biraz bekleyin
hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 21 Aralık 2024 #12 ardasela dedi: Ubisoft oyunu bekliyorum. Rockstar'a ihtimal veremiyorum bile. Hocam biraz bekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam düzeldi.
ardasela dedi: Ubisoft oyunu bekliyorum. Rockstar'a ihtimal veremiyorum bile. Hocam biraz bekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam düzeldi.