Detaylar
Kim cevapladı?Kötüsünün iyisi bile değil direkt vasat. Sadece her gün vermek için bir şeyler veriyorlar. Haftada bir hadi iki yap kaliteli bir şey ver, bu nedir kardeşim? Umarım sonlara doğru adamakıllı bir şey verir. İddia değil direkt verecekler yazabilirsin.
dalmatianpelican 60
Üstün
Bence verecekleri maksimum oyun Suicide Squad'ya da Mafia Definitive falan olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne bileyim sonuçta Epic games bu şimdi oyunun yerini değiştirseler yanlış bilgi damgası yiyeceğiz. Sonuçta resmi açıklanmadı. Bu yüzden iddia demek daha garanti
Oyun bir tık güzel gözüktü DLC Steam'de 30 dolar sonuçta. Pek tarzım değil ama kütüphanede dursun.
DLC'nin sayfasında "Çok Yakında" ibaresi olduğuna göre büyük ihtimalle doğrudur. Bunlar belli ki ilk-orta-son gün olacak şekilde 3 tane güzel oyun verecekler, ilk gün Vampire Survivors'la hypelandırıp etkinliğin ortasına ve sonuna kadar bu tarz oyunlar vermeye devam edecekler gibi gözüküyor.
Hocam iyi hoş Vampire Survivors'u seven bir kitle var. Oyun güzel olabilir ama bedava gizemli oyuna pek uyduramıyorum bu dağıtılanları. Pahalı olması lazım bence. 2 buçuk dolar steamde oyun. Beni çok heyecanlandırmadı bu yüzden. İstesem kendim de alırım yani.DLC'nin sayfasında "Çok Yakında" ibaresi olduğuna göre büyük ihtimalle doğrudur. Bunlar belli ki ilk-orta-son gün olacak şekilde 3 tane güzel oyun verecekler, ilk gün Vampire Survivors'la hypelandırıp etkinliğin ortasına ve sonuna kadar bu tarz oyunlar vermeye devam edecekler gibi gözüküyor.
Gerçi sürekli pahalı dağıtsa Epic yolunu nereden bulacak
Bende oyun vardı zaten ama almadan önce bedava verilseydi heyecanlanır ve mutlu olurdum. Basit ama bir o kadar da eğlenceli ve Rogue-like olmasıyla da zaten bağımlılık yapan bir oyun. Wiki'ye bakmadan kendi çabanla yetenekleri keşfetme kısmı da bir o kadar keyifliydi. 30 doları hak ettiğinden kesinlikle emin olduğum bu "DLC" yerine 1-2 dolarlık, kendimin de alabileceği indie oyunları tercih ederim. Kalitesiz olduktan sonra gözümde pek bir değeri olmaz pahalı olmasının.Hocam iyi hoş Vampire Survivors'u seven bir kitle var. Oyun güzel olabilir ama bedava gizemli oyuna pek uyduramıyorum bu dağıtılanları. Pahalı olması lazım bence. 2 buçuk dolar steamde oyun. Beni çok heyecanlandırmadı bu yüzden. İstesem kendim de alırım yani.
Gerçi sürekli pahalı dağıtsa Epic yolunu nereden bulacakneyse devam bakalım.
Yusuf Kerem
Yetkin
Bu oyunlar kalitesiz insanlar sadece bedava diye kütüphaneye koyarlar GTA Trilogy verirseler bayağı reklam yaparlar.