Yeni bilgisayarımı sonunda tamamladım. Yakınımdan uygun fiyata şimdilik yazı geçiştireyim, sonra burslarımı biriktirir driver stabilitesi falan oturursa Arc B580, olmazsa da RTX5060 almak için avukatlık bürosunda kullanılmış, kutusu bile olan tertemiz bir RX570 buldum, başka RX570 kullanılan bir bilgisayarda kendi kartımı takıp test ettim ve sıkıntı yok, gerçekten dendiği gibi temiz, yazımı götürecek hatta ilerisi seviyede. Kısacası, kart bir RX570 idi ve sıkıntısızdı. Neyse, bu akşam kartı eve götürüp sistemi tamamen toparladıktan sonra, temiz kurulumla Win11 IoT LTSC'yi yükledim. Driver kurulumlarını yapıyordum ve güncel sorunlara bakmadan en sonuncu WHQL Adrenalin sürücüsünü indirdim, yani Mayıs 2026 sürümü olan 26.5.2'yi. Tam kuruyordum ki, karşıma bu ekran çıkınca dumura uğradım!
Gecenin bu saatinde soğuk terler dökmeye başladım. Bir terslik olmalıydı, testte RX570 idi bu kart. Aklıma Reddit'e bakmak ve AMD'nin komik sürücü sorunları geldi neyse ki. Reddit'te de birisi bu sorunu yaşamış.
Bu yorumu görüp hemen 26.1.1'i yükledim, 26.5.2'yi sildim.
Tam dakika bir gol bir oluyorduk ki, RX 570'e geri döndük.
AIDA64.
GPU-Z.
Sanırım bu olaydan sonra AMD veya Intel kart alma işini bir gözden geçireceğim. Neyse, parama göre alırım işte gelecek kış, ilkbaharda falan. Recep Bey konuyu görürse tepkisini merak ediyorum, kendisi RX 9070 ile baya boğuşmuştu sanırım.
Gecenin bu saatinde soğuk terler dökmeye başladım. Bir terslik olmalıydı, testte RX570 idi bu kart. Aklıma Reddit'e bakmak ve AMD'nin komik sürücü sorunları geldi neyse ki. Reddit'te de birisi bu sorunu yaşamış.
Bu yorumu görüp hemen 26.1.1'i yükledim, 26.5.2'yi sildim.
Tam dakika bir gol bir oluyorduk ki, RX 570'e geri döndük.
AIDA64.
GPU-Z.
Sanırım bu olaydan sonra AMD veya Intel kart alma işini bir gözden geçireceğim. Neyse, parama göre alırım işte gelecek kış, ilkbaharda falan. Recep Bey konuyu görürse tepkisini merak ediyorum, kendisi RX 9070 ile baya boğuşmuştu sanırım.
Son düzenleme: