Arantheim 62

Başarılı
Yer
Ataşehir, İstanbul
Merhaba,

TTNET altyapısı üzerinden Turknet VDSL 2 hizmeti kullanıyorum ve yaklaşık 2 saat önce internetim kesildi. Talep oluşturup 30-40 dk bekledim ve hattın tamamen kesilmiş olduğunu fark ettim. Santral dolabı evime çok yakın olduğu için hem hava alayım hem de bir bakayım dedim.

Bir gittim, dolabın yanındaki elektrik panosu kapağı sonuna kadar açık ve şalteri indirmişler. Dolaptan da arıza sesi geliyordu. Dolap ufak bir parkın yanında ve orada oturan 2 genç vardı. Gittim yanlarına, "Hiç dolabı elleyen birini gördünüz mü?" dedim. Yok abi, görmedik dediler. Ben de o anda dolabın resimlerini çekiyorum bir yandan da, "Gece gece neler ile uğraşıyoruz arkadaş" dedim ve argo bir kelime de söyledim ardından. Hemen uzaklaştılar parktan.

Şalteri kaldırdım, 5 dk sonra santral dolabı çalıştı ve internet geldi, şu an sıcağı sıcağına yazıyorum, acayip sinirliyim.
Ya interneti geçtim, o anda oradan bir çocuk geçse gece ya da gündüz, kapağı açık elini soksa içine, yüksek gelirim bağlı yani Allah korusun. Bu aklıma gelince daha da sinirlendim ve buradan da bilgi amaçlı yazmak istedim. Belki gören olur, sanmıyorum ama.

BTK üzerinden şikayet dilekçesi attım, resimleri de attım. Buraya da resimleri atacağım.

1785107575534.webp
1785107575530.webp
1785107575524.webp
1785107575528.webp

Son düzenleme:
Türk Telekom'un ataları daha asma kiliti keşfetmediği için kullanmamışlar.:hehehe:

Hepsine öğreteceğim, kafalarına vura vura öğreteceğim. Dün gece 2'den beri her yere şikayet dilekçesi veriyorum, arıyorum. 1 kişi bile ilgileniyoruz demedi. TurkNet'te dahil. TTNET'i arıyorum abonelik yok diye bağlanamıyorum. Gerçekten rezil bir sistem var.