urws 7

Çalışkan
Merhaba, iyi sabahlar herkese, günaydınlar.

Oyun performansı odaklı bir işletim sistemine sahip olmak istiyorum. Sizce Windows 10 22H2'de mi kalayım yoksa Windows 11 25H2'ye mi geçeyim? Ne yapmamı önerirsiniz?

Sistemim:
  • 32 GB RAM.
  • 1 TB M.2 SSD.
  • Ryzen 5 5600.
  • RTX 4060.
  • A520M-K-V2.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB RAM'iniz olsa fark edebilirdi bir ihtimal ama değişmez. Oyun odaklı bakıyorsanız Windows dışında alternatifleri araştırın.

Performansta bir fark olmayacaksa mevcut işletim sistemimde kalmaya devam edeceğim çünkü Windows 10 daha akıcı ve stabil. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Performansta bir fark olmayacaksa mevcut işletim sistemimde kalmaya devam edeceğim çünkü Windows 10 daha akıcı ve stabil. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Sorun yaşayıncaya kadar devam edersin. Önümüzdeki bir iki senede bir sorun çıkacağını da düşünmüyorum.

Merhaba, iyi sabahlar herkese, günaydınlar.

Oyun performansı odaklı bir işletim sistemine sahip olmak istiyorum. Sizce Windows 10 22H2'de mi kalayım yoksa Windows 11 25H2'ye mi geçeyim? Ne yapmamı önerirsiniz?

Sistemim:
  • 32 GB RAM.
  • 1 TB M.2 SSD.
  • Ryzen 5 5600.
  • RTX 4060.
  • A520M-K-v2.

Yaklaşık bir senedir Windows 11 kullanıyorum performans açısından hiçbir farklılık görmedim işlemci ve raminizde gayet yeterli bence artık güncelleme almayacak bir işletim sistemi kullanmaya gerek yok hocam.

Windows 11 için o sorunlar düzeldi ve bana kalırsa 10'da kalmak için oyun bir sebep değil artık. Daha güncel sistemde kalmak daha mantıklı gibi..