Ekran kartı? Bi de sevdiğin oyun türü? @III. Osman
Detaylar
Kim cevapladı?III. Osman
Yetkin
Ekran kartı? Bir de sevdiğin oyun türü? @III. Osman
Ekran kartı yok. Dahili var sadece. Laptop bu.
Eskiden Skyrim, Age of Empires, Warband oynadığımda kafam dağılırdı ama artık bunaldığımın farkına vardım. Rally ve F1 oyunları oynuyorum. Bu oyunu deneyeceğim. WRC Generations şu aralar favorim hem ucuz hem kariyer modu var. Sürekli Rally oynuyorum ve deneyimliyorum farklı ülke haritalarında. Türkiye haritasında güzel 16km sürüyorum baya eğlendiğimi ve kafamın dağıldığını görüyorum. @III. Osman
III. Osman
Yetkin
ETS2 oynuyorum kafam dağılsın diye ama tır çok hız yapmadığından ve hız yapsam da devirdiğimden rahatsız etmeye başladı. Dandik bir oyun arıyorum kafa dağıtıcı ama yok oğlu yok.Eskiden Skyrim, Age of Empires, Warband oynadığımda kafam dağılırdı ama artık bunaldığımın farkına vardım. Rally ve F1 oyunları oynuyorum. Bu oyunu deneyeceğim. WRC Generations şu aralar favorim hem ucuz hem kariyer modu var. Sürekli Rally oynuyorum ve deneyimliyorum farklı ülke haritalarında. Türkiye haritasında güzel 16km sürüyorum baya eğlendiğimi ve kafamın dağıldığını görüyorum. @III. Osman
Farming Simulator'de baya iyi. Dışardan baktığımda saçma geliyordu. Ama cidden kafanı dağıtıyor ve oyunu oynarken keyif alıyorsun. Bunu deneyebilirsin.ETS2 oynuyorum kafam dağılsın diye ama tır çok hız yapmadığından ve hız yapsam da devirdiğimden rahatsız etmeye başladı. Dandik bir oyun arıyorum kafa dağıtıcı ama yok oğlu yok.
Alınır mı?390 TL değerindeki Dakar Desert Rally, Epic Games'te ücretsiz oldu. Hesabınıza kalıcı olarak ekleyebilirsiniz:
Eki Görüntüle 19025
Üstüne para verseler alınabilir de bedavayken alınmaz bence hocam.
O zaman almıyorum hocam.Üstüne para verseler alınabilir de bedavayken alınmaz bence hocam.
390 TL değerindeki Dakar Desert Rally, Epic Games'te ücretsiz oldu. Hesabınıza kalıcı olarak ekleyebilirsiniz:
Eki Görüntüle 19025
Teşekkürler kütüphaneye ekledim.