Epic Games Epic Games'te mega indirimler başladı!

Ya oyunların fiyatını geçtim bu oyunların bazıları salt olarak dlcsiz yarım hissettiriyor insana. Asıl o fiyatlara bakmak lazım ultimate vs. paketlere yani.

Para vermeden hesap bulabiliyorsun. 20 TL'ye çoluk çocuk sevindirme bari. Onlarda ücretsiz bulup paralı satıyor.
Benim aldığım satıcı oyunları kendi alıp hesap olarak satıyor hocam dediğiniz olayı güvensiz satıcılar yapıyor. Ve dediğiniz ücretsiz hesaplara girilmiyor bile

Para vermeden hesap bulabiliyorsun. 20 TL'ye çoluk çocuk sevindirme bari. Onlarda ücretsiz bulup paralı satıyor.
Ve dediğiniz ücretsiz hesaplar ortada dolaşan hesaplar giren çıkan belli değil, otomatik kod sistemi bile var aldığım satıcıda, herhangi bir aksilikte destek sisteminden para iadenizide alabiliyorsunuz araştırmanı öneririm .

Son düzenleme:

Biliyorum. İla X platformların ismini mi vereyim şimdi? Ben olan şeyi söylüyorum.

Biliyorum. İla X platformların ismini mi vereyim şimdi? Ben olan şeyi söylüyorum.
"Çoluk çocuk" söyleminiz için konuştum, olan şeyi söylemiyorsunuz elinizde bununla ilgili argüman yok sağdan soldan bulma hesap değil yani onu kanıtlamaya çalışıyorum hepsi satıcıya ait hesaplar .

"Çoluk çocuk" söyleminiz için konuştum, olan şeyi söylemiyorsunuz elinizde bununla ilgili argüman yok sağdan soldan bulma hesap değil yani onu kanıtlamaya çalışıyorum hepsi satıcıya ait hesaplar .

Tamam kardeşim en bilgili sensin. Bana denk gelenler sağdan soldan bulmalardı. Idle Master Extended'ı bile parayla satıyolar. Sen düşün

Dosya Ekleri

• 1748972381295.webp
    9 KB · Görüntüleme: 46
  • 1748972448600.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…