Detaylar
Kim cevapladı?Tahmini kaç para olmasını bekliyordun?
Deniz744
Başarılı
Haber vermek istemiştim.
TinerciYasin
Başarılı
Benim aldığım satıcı oyunları kendi alıp hesap olarak satıyor hocam dediğiniz olayı güvensiz satıcılar yapıyor. Ve dediğiniz ücretsiz hesaplara girilmiyor bilePara vermeden hesap bulabiliyorsun. 20 TL'ye çoluk çocuk sevindirme bari. Onlarda ücretsiz bulup paralı satıyor.
Ve dediğiniz ücretsiz hesaplar ortada dolaşan hesaplar giren çıkan belli değil, otomatik kod sistemi bile var aldığım satıcıda, herhangi bir aksilikte destek sisteminden para iadenizide alabiliyorsunuz araştırmanı öneririmPara vermeden hesap bulabiliyorsun. 20 TL'ye çoluk çocuk sevindirme bari. Onlarda ücretsiz bulup paralı satıyor.
Son düzenleme:
Benim aldığım satıcı oyunları kendi alıp hesap olarak satıyor hocam dediğiniz olayı güvensiz satıcılar yapıyor. Ve dediğiniz ücretsiz hesaplara girilmiyor bile.
Ve dediğiniz ücretsiz hesaplar ortada dolaşan hesaplar giren çıkan belli değil, otomatik kod sistemi bile var aldığım satıcıda, herhangi bir aksilikte destek sisteminden para iadenizide alabiliyorsunuz araştırmanı öneririm.
Biliyorum. İla X platformların ismini mi vereyim şimdi? Ben olan şeyi söylüyorum.
TinerciYasin
Başarılı
"Çoluk çocuk" söyleminiz için konuştum, olan şeyi söylemiyorsunuz elinizde bununla ilgili argüman yok sağdan soldan bulma hesap değil yani onu kanıtlamaya çalışıyorum hepsi satıcıya ait hesaplarBiliyorum. İla X platformların ismini mi vereyim şimdi? Ben olan şeyi söylüyorum.
"Çoluk çocuk" söyleminiz için konuştum, olan şeyi söylemiyorsunuz elinizde bununla ilgili argüman yok sağdan soldan bulma hesap değil yani onu kanıtlamaya çalışıyorum hepsi satıcıya ait hesaplar.
Tamam kardeşim en bilgili sensin. Bana denk gelenler sağdan soldan bulmalardı. Idle Master Extended'ı bile parayla satıyolar. Sen düşün
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-