Detaylar
Kim cevapladı?Eki Görüntüle 152378
Oyunlar fazlasıyla ucuzlamış, almayı düşünen veya alacaklar bakabilir. Ben RDR'yi alacağım.
Bu fiyatlar bile çok geliyor bana ne oldu bize be baba.
TinerciYasin
Başarılı
Parası olan için bu oyunların fiyatı hiçbir şeyde öğrenciler için yüksek maalesef, benim gibi 20 liraya bu oyunların hesabını satın alıp oynayabilirsiniz veya korsan kullanın virüse kafa takmayacaksanız.Bu fiyatlar bile çok geliyor bana ne oldu bize be baba.
Eki Görüntüle 152378
Oyunlar fazlasıyla ucuzlamış, almayı düşünen veya alacaklar bakabilir. Ben RDR'yi alacağım.
Ping var galiba sizde hocam.
Bu fiyatlar bile çok geliyor bana ne oldu bize be baba.
Bu oyunların hepsi bende var. Bu fiyatlara pahalı diyorsan. Daha fazla indirim bekleme yani. Bu saaten sonra.
Sağ olun öncelikle haber için.
Fakat fiyatlar maalesef bana göre hala çok pahalı. Keşke zamanında alsaydım da 98 TL'ye deneseydim mesela diye düşünüyorum ara ara.
Zamanında diyosunda. O zaman 98 TL'nin değeri vardı. Şimdi paranın değeri yok.
Bu oyunların hepsi bende var. Bu fiyatlara pahalı diyorsan. Daha fazla indirim bekleme yani. Bu saaten sonra.
Zamanında diyosunda. O zaman 98 TL'nin değeri vardı. Şimdi paranın değeri yok.
Bu oyunları oynamam zaten.
Parası olan için bu oyunların fiyatı hiçbir şeyde öğrenciler için yüksek maalesef, benim gibi 20 liraya bu oyunların hesabını satın alıp oynayabilirsiniz veya korsan kullanın virüse kafa takmayacaksanız.
Öğrenciyim sağ olun bu oyunlara merakım yok.
Parası olan için bu oyunların fiyatı hiçbir şeyde öğrenciler için yüksek maalesef, benim gibi 20 liraya bu oyunların hesabını satın alıp oynayabilirsiniz veya korsan kullanın virüse kafa takmayacaksanız.
Para vermeden hesap bulabiliyorsun. 20 TL'ye çoluk çocuk sevindirme bari. Onlarda ücretsiz bulup paralı satıyor.