LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 31 Temmuz 2025 #1 Ben Epic Games'ten TLoU aldım. Korsan sevmem ama açılırken her açılışta CMD açılıp kapanıyor sonra oyun geliyor. Neden?
Ben Epic Games'ten TLoU aldım. Korsan sevmem ama açılırken her açılışta CMD açılıp kapanıyor sonra oyun geliyor. Neden?
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 31 Temmuz 2025 #2 İçeriğini bilmek imkansız ama oyunun orijinalinde steam altyapısı olduğundan epic games altyapısına geçirmek için bir şeydir. Artı 0 Eksi
İçeriğini bilmek imkansız ama oyunun orijinalinde steam altyapısı olduğundan epic games altyapısına geçirmek için bir şeydir.
Ata Tuğkan Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 314 Çözümler 2 Beğeniler 242 31 Temmuz 2025 #3 Gamepassteki tüm Xbox çıkışlı oyunları PC'de açarken de CMD açılıyor. Yukarıdaki arkadaşığın dediği gibi altyapı geçirmek için bir şey muhtemelen. Artı 0 Eksi
Gamepassteki tüm Xbox çıkışlı oyunları PC'de açarken de CMD açılıyor. Yukarıdaki arkadaşığın dediği gibi altyapı geçirmek için bir şey muhtemelen.