Arkadaşlar, Epic Games'te Valhalla 375 TL, Kingdom Come: Deliverance Royal Edition 125 TL. Benim de 500 TL'm var, bu ikisini almak istiyorum ama internette Valhalla'nın Epic Games sürümü için yamaların çalışmadığını gördüm. Steam'den alsam 480 TL ama Kingdom'u gerçekten istiyorum, Valhalla'yı da öyle. Gerçekten yama Epic Games'te çalışmıyor mu?

Ben Epic Games'ten bitirdim oyunu. Yamayla Epic Games'in de bir alakası yoktu açıkçası. Fakat eskiden aktif çeviri yapan bir grup vardı (Animus Porjesi'ydi galiba) onlar bu işi bıraktıktan sonra Anonymous kullanılmaya başlandı ama onlar da en son nereye kadar güncelledi? Orasını hatırlamıyorum. Yani bir sorun olursa son DLC'lerin ve gelen görevlerin yaması olmayabilir bir tek ama onun da platformlarla alakası yok.

Ben Epic Games'ten bitirdim oyunu. Yamayla Epic Games'in de bir alakası yoktu açıkçası. Fakat eskiden aktif çeviri yapan bir grup vardı (Animus Porjesi'ydi galiba) onlar bu işi bıraktıktan sonra Anonymous kullanılmaya başlandı ama onlar da en son nereye kadar güncelledi? Orasını hatırlamıyorum. Yani bir sorun olursa son DLC'lerin ve gelen görevlerin yaması olmayabilir bir tek ama onun da platformlarla alakası yok.
sadece ana oyunu alacağım ben sorun şuki pc şuan yok 1 ay sonrası için oyun alıyorum olsaydı denerdim olmasa iade ederdim

sadece ana oyunu alacağım ben sorun şuki pc şuan yok 1 ay sonrası için oyun alıyorum olsaydı denerdim olmasa iade ederdim
Yani Ragnarök çok önemli değil de season pass alabiliyorsanız iyi olurdu. Oyunu sevip-sevmeme açısından bilemem ki zaten böyle uzun soluklu oyunlar da onu anlayana kadar iade süresi geçiyor genelde ama yama konusunda sıkıntı çıkmaz. Dediğim gibi en kötü ihtimalle Uplay'den kayıt alır, Epic Games'ten ayrı oynarsınız gene kurulur yani.