Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Epic üzerinde GTA 5'e sağ tıklayıp dosya konumuna gidin. Tam yerini unuttum ama olmaması imkansız.
Atılan konulardan çözüm deneyin hocam.Ben de anlayamadım hocam. Bu mantıkla 230 GB civarı yer kaplıyor, o da imkansız.
Dosya konumunu bulun. Rockstar'ın içindedir.Ben de anlayamadım hocam. Bu mantıkla 230 GB civarı yer kaplıyor, o da imkansız.
Hocam GTA 5 dosya klasörünü bulamadım. Rockstar Games klasörü var sadece.
Epic Games klasörü içerisinde GTA 5 yok hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Epic üzerinde GTA 5'e sağ tıklayıp dosya konumuna gidin. Tam yerini unuttum ama olmaması imkansız.
Böyle bir uyarı aldım hocam buradan açmaya çalışınca.Epic üzerinde GTA 5'e sağ tıklayıp dosya konumuna gidin. Tam yerini unuttum ama olmaması imkansız.
Açın demedim ki. Attığım konulardaki yöntemi denediniz mi?
Hocam iptal edip tekrar başlatıp Epic Games'ten eşleme seçeneği geldi eşle deyince oyun açıldı ancak şöyle bir sorun var hikaye modunda haritanın yarısı açılmamış gözüküyor bir de online ye bağlanmıyor.Ben de anlayamadım hocam. Bu mantıkla 230 GB civarı yer kaplıyor, o da imkansız.
Hocam GTA 5 dosya klasörünü bulamadım. Rockstar Games klasörü var sadece.
Görevler güncel mi peki, acaba eski save mi yükledi?Hocam iptal edip tekrar başlatıp Epic Games'ten eşleme seçeneği geldi eşle deyince oyun açıldı ancak şöyle bir sorun var hikaye modunda haritanın yarısı açılmamış gözüküyor bir de online ye bağlanmıyor.
Görevleri çok önceden bitirmiştim ben ama haritanın yarısı blurlu gözüküyor online kısmına da yaklaşık 5-6 dakikadır bekliyorum ama girmedi.Görevler güncel mi peki, acaba eski save mi yükledi?
Tekrardan dosya doğrulaması yapalım bi'.Görevleri çok önceden bitirmiştim ben ama haritanın yarısı blurlu gözüküyor online kısmına da yaklaşık 5-6 dakikadır bekliyorum ama girmedi.
Eki Görüntüle 83112