Çözüldü Epic Games'ten satın alınan oyuna, Epic Games olmadan direkt EA Games üzerinden erişmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Olmuyor arkadaşlar. Hem Battlefield 1 hem de FC24 için denedim. Oyunu App üzerinden başlatınca otomatik olarak Epic Games'i açıyor ve o ekranda kalıyor.
Zaten Epic Games de indirsen seni direkt EA'ya atıyor. EA üzerinden indirmen sorun çıkarmaması lazım.

Epic Games hesabımı kaybettim. İçinde Battlefield 1 vardı. EA Games üzerinden oyunu indirebiliyorum, indirdikten sonra Epic Games hesabım lazım olur mu?
Maalesef evet hocam, oyun o platformdan alındığı için gerekiyor.

Edit: Arkadaşlar eğer oyun gözükmüyor veya indiremiyorsanız bu durum geçerlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam EA'de oyun gözüküyor mu bir bakar mısınız?
Evet, konuda yazdım zaten hocam.

Sadece BF1 indirsem yeter benim için.

Bende sıkıntı çıkarmıyor, EA üzerinden indiriyorum oyunları. Epic Games'i hesabı baştan bağladıysanız veya hala bağlı ise çıkarmaz gibi.
Keşke hatırlasam bağlayıp bağlamadığımı. İndirmeyeceğim muhtemelen.

Evet, konuda yazdım zaten hocam.
Eki Görüntüle 223681
Sadece BF1 indirsem yeter benim için.

Oyun gözüküyor ve indirebiliyorsanız oyunun lisansı tanımlanmıştır.
İndirmenizde sorun yok hocam çalışır. Epic'ten ya da başka platformdan alınan oyunların lisansını almış oluyoruz aslında lisans tanımlandığı için şu an sorun olmaz.

Maalesef evet hocam oyun o platformdan alındığı için gerekiyor.

Ben bu mesajda oyun gözükmüyorsa diye söyledim, eğer kafa karışıklığı yarattıysa kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…