Epic Games hesabımı kaybettim. İçinde Battlefield 1 vardı. EA Games üzerinden oyunu indirebiliyorum, indirdikten sonra Epic Games hesabım lazım olur mu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Olmuyor arkadaşlar. Hem Battlefield 1 hem de FC24 için denedim. Oyunu App üzerinden başlatınca otomatik olarak Epic Games'i açıyor ve o ekranda kalıyor.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Maalesef evet hocam, oyun o platformdan alındığı için gerekiyor.Epic Games hesabımı kaybettim. İçinde Battlefield 1 vardı. EA Games üzerinden oyunu indirebiliyorum, indirdikten sonra Epic Games hesabım lazım olur mu?
Edit: Arkadaşlar eğer oyun gözükmüyor veya indiremiyorsanız bu durum geçerlidir.
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bilemedim, belki Epic hesabımı ister falan. O yüzden boşuna indirmek istemiyorum.Zaten Epic Games de indirsen seni direkt EA'ya atıyor. EA üzerinden indirmen sorun çıkarmaması lazım.
Xbox 360E
Üstün
Bende sıkıntı çıkarmıyor, EA üzerinden indiriyorum oyunları. Epic Games'i hesabı baştan bağladıysanız veya hala bağlı ise sıkıntı çıkarmaz gibi.İşte bilemedim, belki Epic hesabımı ister falan. O yüzden boşuna indirmek istemiyorum.
Evet, konuda yazdım zaten hocam.
Sadece BF1 indirsem yeter benim için.
Keşke hatırlasam bağlayıp bağlamadığımı. İndirmeyeceğim muhtemelen.Bende sıkıntı çıkarmıyor, EA üzerinden indiriyorum oyunları. Epic Games'i hesabı baştan bağladıysanız veya hala bağlı ise çıkarmaz gibi.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Oyun gözüküyor ve indirebiliyorsanız oyunun lisansı tanımlanmıştır.
İndirmenizde sorun yok hocam çalışır. Epic'ten ya da başka platformdan alınan oyunların lisansını almış oluyoruz aslında lisans tanımlandığı için şu an sorun olmaz.
Maalesef evet hocam oyun o platformdan alındığı için gerekiyor.
Ben bu mesajda oyun gözükmüyorsa diye söyledim, eğer kafa karışıklığı yarattıysa kusura bakmayın.
Doğru, saniyede 11 MB ile indiriyorum, indirelim madem, sonucu sabah yazarım.Hocam zaten bağlı olmasa oyun gözükmez. İnternetiniz hızlı ise indirin gitsin.