Epic Games hesabımı kaybettim. İçinde Battlefield 1 vardı. EA Games üzerinden oyunu indirebiliyorum, indirdikten sonra Epic Games hesabım lazım olur mu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Olmuyor arkadaşlar. Hem Battlefield 1 hem de FC24 için denedim. Oyunu App üzerinden başlatınca otomatik olarak Epic Games'i açıyor ve o ekranda kalıyor.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Bu arda hocam Epic hesabınızı almak için Ticket açarsanız çok kolay bir şekilde geri alabilirsiniz. Hesaba kayıtlı eposta, hesabın açılış epostası, açılış tarihi gibi şeyleri ticket'te anlatırsanız epostanıza kod geliyor ve giriş yapabiliyorsunuz.
Yakın zamanda benim EA ve Ubisoft hesabım gitti arkadaşımın ise tüm hesapları gitti (oyun hesapları dahil) ticket açarak geri aldık. Ubisoft bu konuda biraz daha uğraştırıyor, başta botlarla muhattap oluyoruz ve isteğimizi geri çeviriyor "bir üst merciye sevk" isterseniz o zaman çok kolay oluyor.
Yakın zamanda benim EA ve Ubisoft hesabım gitti arkadaşımın ise tüm hesapları gitti (oyun hesapları dahil) ticket açarak geri aldık. Ubisoft bu konuda biraz daha uğraştırıyor, başta botlarla muhattap oluyoruz ve isteğimizi geri çeviriyor "bir üst merciye sevk" isterseniz o zaman çok kolay oluyor.
Ömer_Yeter
Yetkin
Ben AC2 almıştım ve direkt olarak Ubisoft launcherından açıp oynuyordum. Oynama süresi dışında hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.
Olmuyor arkadaşlar. Hem Battlefield 1 hem de FC24 için denedim. Oyunu App üzerinden başlatınca otomatik olarak Epic Games'i açıyor ve o ekranda kalıyor.