Epifiz plağım kapanmış mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mete.rlt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 254
Buradaki adamlara anakart, ekran, kartı siyaset soracaksın nereden bilsinler.

Doktor yerine neden bize soruyorsun?

Anlaması kolay bir durum, bende açtım be sorum cevaplandı. Sayesinde tiroid bezimin az olduğu öğrendim ve tedavi başlanacak. Madem bilginiz yok cevap vermeyin. Ne kazandınız bunu söyleyerek?

Epifiz plağım kapanmış mı bakabilir misiniz?

16 yaşındayım boyum 165.

Eki Görüntüle 185598

Çok fazla açıklık göremedim. Ancak tam olarak kapanmış gibi durmuyor. Endokrinoloji için randevu alırsanız emin olabilirsiniz. Ben 16 yaşında 1.48 boyundayım. Tabii sağlık sorunlarım var. Daha uzarsınız gibime geliyor.

Beni etiketleme sebebin ne? Burada tıp semineri veriyorlarda bizimmi haberimiz yok.

Buradaki adamlara anakart, ekran, kartı siyaset soracaksın nereden bilsinler.

Sağlık isimli bir kategori var, ve yardımcı olan insanlar var. Kendim çoğu zaman burada fikir alabildim ve yardımcı oldular. Sadece teknoloji için yok burası.

Beni etiketleme sebebin ne? Burada tıp semineri veriyorlarda bizimmi haberimiz yok.

Tartışmaya girmeye gerek yok dostum. Kendin gereksiz bir mesaj atmışsın. Düzelttim bende. Dediğim gibi saçma sapan cinsel konular dışında çoğu sağlık konusuna yardımcı oluyor insanlar. Kendim kanser hastası olduğum için biliyorum.

Ne güzel

Kardeşim driverların güncel mi?

Şaka bir yana röntgeni evdeki yazıcı ile çekmediysen neden doktora sormadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…