Orada ürün satılıyor mu bilmiyorum ama kod satışı için, farklı siteleri tercih edebilirsin.

Pek bilindik olmadığı için, bana kalırsa ben orayı kullanmazdım. Farklı forum sitelerinde, güvenilir olduğunu söyleyenler var.

Orada ürün satılıyor mu bilmiyorum ama kod satışı için, farklı siteleri tercih edebilirsin.

Pek bilindik olmadığı için, bana kalırsa ben orayı kullanmazdım. Farklı forum sitelerinde, güvenilir olduğunu söyleyenler var.
Bu site direkt kendi aldığı için anında düşünüyorum satacak çok site var ama hemen satılmaz.

Genelde bahsettiğin sitede sadece geç düştüğüne dair şikayetler var güvenilir gibi.
Çoğu epin sitesi güvenilir oluyor(sadece epin için) sadece dikkat etmek gereken kurumsal bir firma mı. Bir sıkıntı olduğunda şikayet edebilesin diye. Bynogame, itemsatış, hesapcom, perdigital bunlar bu işlerin omurgaları genelde bunlar dışını tercih etmiyorum.

Son düzenleme:
Yani güvenirliği bilmem ama bu gibi siteler kendi alıp tekrar satacağı için piyasada 3'e satacaksanız 1'e vermeniz gerekiyor.

VirüsTotal 'den virüs taraması yapın temizinden.
Ondan sonra şikayetvar gibi sitelerden kullanıcı yorumlarına bakın "bana şu bu oldu" tarzı şeyler diyenler yoksa güvenilir olduğu kanaatine varabilirsiiniz.