Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Silco

Yetkin
Yakın zamanda RT65 klavyeyi satın aldım https://epomaker.com/blogs/software/epomaker-driver?_pos=1&_sid=58a8003b5&_ss=r adresinde bulunan sürücü yazılımını yüklemeyi denedim.
ZIP dosyasını çıkardıktan sonra uygulamaya çift tıkladım ve yönetici olarak çalıştırdım...bir saniye döndü ve sonra hiçbir şey yapmadı. Antivirüs uygulamasından devre dışı bıraktım ama işe yaramadı.

512.webp

Epomaker DC sunucusunda bir arkadaşın attığı önceki sürüm ile sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Yakın zamanda RT65 klavyeyi satın aldım https://epomaker.com/blogs/software/epomaker-driver?_pos=1&_sid=58a8003b5&_ss=r adresinde bulunan sürücü yazılımını yüklemeyi denedim.
ZIP dosyasını çıkardıktan sonra uygulamaya çift tıkladım ve yönetici olarak çalıştırdım...bir saniye döndü ve sonra hiçbir şey yapmadı. Antivirüs uygulamasından devre dışı bıraktım ama işe yaramadı.

Eki Görüntüle 144700

Epomaker DC sunucusunda bir arkadaşın attığı önceki sürüm ile sorun çözüldü.
Sürücü yazılımının açılmaması sorunu için aşağıdaki adımları izlemeyi deneyebilirsiniz:

1. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızın işletim sistemi ve donanım gereksinimlerini kontrol edin. Sürücü yazılımının gerektiği gibi çalışması için uygun bir sistemde olup olmadığınızı kontrol edin.

2. Önceki Sürümleri Kaldırın:
- Yüklediğiniz sürücünün veya önceki sürümleri tamamen kaldırın.
- Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler bölümünden ilgili sürücüleri bulun ve kaldırın.

3. Yeniden İndirin ve Yükleyin:
- Epomaker sürücüsü adresinden en son sürümü yeniden indirin.
- ZIP dosyasını doğru bir şekilde çıkarıp çıkaramadığınızı kontrol edin.

4. Yönetici Olarak Çalıştırın:
- Uygulamayı sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanarak açmayı deneyin.

5. Güvenlik Yazılımını Kontrol Edin:
- Antivirüs veya güvenlik yazılımlarını kapattıysanız, güvenlik duvarı ayarlarını da kontrol edin. Geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

6. Uyumlu Modda Çalıştırmak:
- Uygulamayı sağ tıklayıp "Özellikler" menüsüne gidin, "Uyumluluk" sekmesine geçin ve uygun bir uyumluluk modu seçin (örneğin, Windows 8 veya 10'u seçebilirsiniz).

7. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- İşletim sisteminizi güncel tutun. Windows Update ile güncellemeleri kontrol edin.

8. Önceki Sürümü Deneyin:
- Arkadaşınızdan aldığınız önceki sürümü kullanmaya devam edin ve bu sürümün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Bu adımlar sorununuzun çözümüne yardımcı olabilir. Eğer sorun devam ederse, destek almak için Epomaker ile iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.