RNN linki yanlış eklemişim düzelttim Release Noise Suppression v1.21 (VST2, VST3, LV2, LADSPA, AU, AUv3) · werman/noise-suppression-for-voice bu olacak

Reaper da uçmuş :D software indirtiyor herhalde. Direkt pluginleri bulayım öyle güncelleyeyim

Düzelttim. Plugin paketi yerine ana uygulamanın linkini atmışım :mad:
Şimdi denedim. Tabikide ANC efekti beklememek lazım ama arkaplan seslerini azaltıyor özellikle mikrofonun sesini kısarsam. Eline sağlık hocam.

Peki bunu yaptığımızda Discord'da nasıl bir etki bırakıyor, bildiğin gibi discordda mikrofon için standart gelen ayarlar var. Biz senin verdiğin rehberi uygularsak Discord ile çakışma veya performans kaybı olur mu? Acaba senin ayarlarının saf haliyle discorda geçmesi için yankı engelleme, krips gibi şeyleri kapatmamız mı gerekiyor?

1791391987407.webp

Peki bunu yaptığımızda Discord'da nasıl bir etki bırakıyor, bildiğin gibi discordda mikrofon için standart gelen ayarlar var. Biz senin verdiğin rehberi uygularsak Discord ile çakışma veya performans kaybı olur mu? Acaba senin ayarlarının saf haliyle discorda geçmesi için yankı engelleme, krips gibi şeyleri kapatmamız mı gerekiyor?

Eki Görüntüle 284088
Evet her şeyi kapatman lazım discordda. Stüdyoyu seçip krispi kapatmalısın