Şu 9xl 5070ti ye ne diyorsunuz? Bios legacy ,adaptörün bobin cızırtsısı sorunu var deniyor. siz 5080li vector kullanıyorsunuz diye biliyorum. Fan sesi ne alemde?
5080li GameGaraj kullanıyorum. Ve o dediğiniz sorunları duymadım hiç. Kronik derecede değildir yüksek ihtimal. Size zaten ayıplı mal denk gelmiş. Düşünebilirsiniz. Olmaz derseniz başka laptoplarda önerebilirim.
5080'li GameGaraj kullanıyorum. Ve o dediğiniz sorunları duymadım hiç. Kronik derecede değildir yüksek ihtimal. Size zaten ayıplı mal denk gelmiş. Düşünebilirsiniz. Olmaz derseniz başka laptoplarda önerebilirim.
9XL ve r9t yi tekrar düşüneceğim sadece fan sesi sorunu kaldı aklımda 9XL de gerisi zaten normal GG'lerin tek eksisi G-Sync yok. Tek sorum fan sesi zaten Vector kasa Game garajların serin çalıştığını biliyorum. PC'nin fan sesi yüzünden evden kovulmak istemiyorum.
R9t normaldi.
9XL ve r9t yi tekrar düşüneceğim sadece fan sesi sorunu kaldı aklımda 9XL de gerisi zaten normal GG'lerin tek eksisi G-Sync yok. Tek sorum fan sesi zaten Vector kasa Game garajların serin çalıştığını biliyorum. PC'nin fan sesi yüzünden evden kovulmak istemiyorum.
R9t normaldi.
İyi laptoplar cidden. Biraz aşure gibi bir laptop yapmışlar ama güzel . Yüksek AMD işlemcilerde PTM biraz zorunlu gibi bir şey çünkü çok ısınıyorlar. R9T'de PTM var güzel soğutmak zorunda.
İyi laptoplar cidden. Biraz aşure gibi bir laptop yapmışlar ama güzel . Yüksek AMD işlemcilerde PTM biraz zorunlu gibi bir şey çünkü çok ısınıyorlar. R9T'de PTM var güzel soğutmak zorunda.
Yani oyunlar ultra rt de oynayınca dying light 2 cp 2077 ve rdr 2 falan bilemem onu. Ne kadar açabiliyor. Zaten throttle stoktan ultra 9'u 55w 60w limitlerim. 5070ti 140w çalışmalı benim için.