Son 1 stok. Soğutma sistemi nasıl? Ekran kartı 84-85'i geçmesin istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?1 hafta kullanıp iade ettim.
R9t 9955HX 5070 Ti modelini GPU sıcaklıkları ile sorun yaşayıp iade etmiştim. 3 Kasım'da alıp 11'inde iadeye yolladım Total'de çarşambadan çarşambaya 7 gün kullandım. GPU absürt seviye ısınıyordu. Dying Light 2, Cyberpunk 2077 GPU 83'lerde idi. RDR 2 de ise 86 derecelerdeydi. Cihazı sevmiştim driver sorunları ve ekran kartı yüzünden verdim. Bugün cihaz TV kurucusu Ali Osman abi ile Telegram'da sohbet ettim.
Benim setup bu şekilde idi. Tunex stant. Oyunlarda hoparlör takili degil klavye mouse vardı.
Ali abinin bana attığı sonuçları koyuyorum aynı cihaz.
Ricam...
Benim setup bu şekilde idi. Tunex stant. Oyunlarda hoparlör takili degil klavye mouse vardı.
Ricam...
- 22723
- game game garaj r9t
- Forum: Gaming Laptop
Unutmuşum bu konuyu;1 hafta kullanıp iade ettim.
@michaelscofieldR9t 9955HX 5070 Ti modelini GPU sıcaklıkları ile sorun yaşayıp iade etmiştim. 3 Kasım'da alıp 11'inde iadeye yolladım Total'de çarşambadan çarşambaya 7 gün kullandım. GPU absürt seviye ısınıyordu. Dying Light 2, Cyberpunk 2077 GPU 83'lerde idi. RDR 2 de ise 86 derecelerdeydi. Cihazı sevmiştim driver sorunları ve ekran kartı yüzünden verdim. Bugün cihaz TV kurucusu Ali Osman abi ile Telegram'da sohbet ettim.
![]()
![]()
Ricam...
- 22723
- game game garaj r9t
Soğutması bayağı iyi.
- Makaleler
- 1
Bütçe?1 hafta kullanıp iade ettim.
@michaelscofieldR9t 9955HX 5070 Ti modelini GPU sıcaklıkları ile sorun yaşayıp iade etmiştim. 3 Kasım'da alıp 11'inde iadeye yolladım Total'de çarşambadan çarşambaya 7 gün kullandım. GPU absürt seviye ısınıyordu. Dying Light 2, Cyberpunk 2077 GPU 83'lerde idi. RDR 2 de ise 86 derecelerdeydi. Cihazı sevmiştim driver sorunları ve ekran kartı yüzünden verdim. Bugün cihaz TV kurucusu Ali Osman abi ile Telegram'da sohbet ettim.
![]()
![]()
Ricam...
- 22723
- game game garaj r9t
Max 93 94'e çıktı. ROG G16 615lr düşer diye bekeledim dünden önce 93 düşmüş ama bugün bir indirim görmedimç.
- Makaleler
- 1
G16'larda ghosting ve yüksek sıcaklık sorunu var.Max 93 94'e çıktı. ROG G16 615lr düşer diye bekeledim dünden önce 93 düşmüş ama bugün bir indirim görmedimç.
Güzel laptop. Alınır.
Vatan taksit imkanı sunsa uçarak alacağım listemde ama taksit yok.G16'larda ghosting ve yüksek sıcaklık sorunu var.
Güzel laptop. Alınır.
- Makaleler
- 1
Hangi sitelerden uygun size?Vatan taksit imkanı sunsa uçarak alacağım listemde ama taksit yok.
Şu 9xl 5070ti ye ne diyorsunuz? Bios legacy ,adaptörün bobin cızırtsısı sorunu var deniyor. siz 5080li vector kullanıyorsunuz diye biliyorum. Fan sesi ne alemde?G16'larda ghosting ve yüksek sıcaklık sorunu var.
Güzel laptop. Alınır.
Hb , trendyol, amazon, pazarama taksit sayısı yüksek 6 veya 9 yerler.