Yunanistan ve diğer devletlerin GKRY'e askeri personel, gemi ve uçak getirmesinin ardından missilleme ve KKTC'nin güvenliğini sağlamak amacıyla, Lefkoşa Ercan Havalimanına konuşlandırılan 6 adet F16 savaş uçağı ve askeri kargo uçağı karşınızda.
Detaylar
Kim cevapladı?EFI Shell
Yetkin
Kastettiğiniz yer sanırım GKRY değil İngiltere toprakları olmalı. Bildiğim kadarıyla GKRY'nin topraklarında bir üs yok. Oralar İngiltere sınırı GKRY ve KKTC ile (Ağrotur ve Dikelya):Yunanistan ve diğer devletlerin GKRY'e askeri personel, gemi ve uçak getirmesinin ardından missilleme ve KKTC'nin güvenliğini sağlamak amacıyla, Lefkoşa Ercan Havalimanına konuşlandırılan 6 adet F16 savaş uçağı ve askeri kargo uçağı karşınızda.
Eki Görüntüle 239889
Eki Görüntüle 239890
Görüldüğü üzere İngiltere oluyor ülke olarak oralar (GKRY'e ait değil):
Akrotiri and Dhekelia - Wikipedia
Düzeltme: 1 tane var mış sadece:
Evangelos Florakis Naval Base - Wikipedia
Son düzenleme:
Kastettiğiniz yer sanırım GKRY değil İngiltere toprakları olmalı. Bildiğim kadarıyla GKRY'nin topraklarında bir üs yok. Oralar İngiltere sınırı GKRY ve KKTC ile (Ağrotur ve Dikelya):
Eki Görüntüle 239903
Görüldüğü üzere İngiltere oluyor ülke olarak oralar (GKRY'e ait değil):
![]()
Akrotiri and Dhekelia - Wikipedia
en.wikipedia.org
Düzeltme: 1 tane var mış sadece:
![]()
Evangelos Florakis Naval Base - Wikipedia
en.wikipedia.org
Tam olarak neyi anlatıyorsun? Anlamadım.
EFI Shell
Yetkin
Kendi yazdığınız ilk cümleden bahsetmiştim. Sanırım siz İngiltere ile GKRY'i karıştırdınız demek istedim yani.
Kendi yazdığınız ilk cümleden bahsetmiştim. Sanırım siz İngiltere ile GKRY'i karıştırdınız demek istedim yani.
Hayır karıştırmadım. İngiliz üslerine yardım götürüldüğü doğrudur ancak Yunanistan direkt olarak GKRY'nin havalimanlarına F16 gönderimi sağladı. Bunlara burada şahit olduk.
İlla askeri üs olmasına gerek yok yani, bizim uçaklarımızda askeri üste değil, havalimanında.