Erdoğan: "AB ile tam üyelik hedefine odaklanan bir bakış açısıyla ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan roseateanimam1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bilemedim. Kullanılmazsak iyidir.

Polonya kim oluyor? AB de olup da avrupanın en fakir yoksul ülkesi olduğu için euro bile kullanamayan, gelip geçenin işgal ettiği, haritadan bile silindiği olan Polonya mı?

Umarım tek kullanılan sanayimiz olur. Teknolojik işbirliği, euro bolgesi vergi azalmalari falan tatlı konular ama umarim korktuğum şeyler olmaz. Allah sonumuzu hayreylesin.

Avrupa Birliği'ne girecek seviyeye eriştiğimizde zaten ihtiyacımız olmaz bunların birliğine.

Şu an o seviyede miyiz? Hayır ama Türkiye, Avrupa ordusuna destek vermek için şartlar koyarsa ve bu şartların içinde AB'ye girmek olursa bi' ihtimal kabul edebilirler.

Biz AB'ye girmeden ayakta kalabiliriz. Karnimiz ac da kalsa bir ordumuz var en azindan. AB ise para icinde yuzse bile ordusu yok. Kendilerini asla hicbir seye karsi savunamazlar. Yani baslarinda Rusya var. ABD destegi kesti. Turkiye'yi kabul etmeyip de ne yapacaklar? AB'nin ekonomisini ayakta tutan uc tane ulke var zaten. Geri kalanlar safi zarar. Ne ekonomileri var ne ordulari. Onlari sirtinda tasiyan AB, Turkiye'yi de tasir.

Güzel açıklamışsınız. Ek olarak hiçbir Türk gencinin böyle bir durumda Türkiye'de kalacağını da sanmıyorum. Öyle ben gitmem diyenlerin bile en azından bir şansını deneyeceğini tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben giderim, neden gitmeyeyim ki? Burada kira ve yiyecek parasina karsilik gelen calismayla eminim Almanya'da iki yilda ev araba alir insan.

Ben giderim, neden gitmeyeyim ki? Burada kira ve yiyecek parasina karsilik gelen calismayla eminim Almanya'da iki yilda ev araba alir insan.
Kimsenin gitmesine lafım yok zaten. Ama bunu göz önünde bulundurunca bizim ülkedeki mülteci kısmı zaten ikincil soruna düşüyor.

Iyi de tamamen Turkiye karsiti olan Merkel 'de Turkiye icn ortaklik olabilir ama uye olamaz diyordu. Pek bir sey degismemis yani. Ortaklik diyor adamlar, uyelik demiyorlar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…