Güncel olarak daha yeni Almanya başbakanı scholz AB Liderler zirvesine Türkiye'yi davet etti ve şunu dedi "Avrupa'lı ortaklarımızı da dahil ediyor olmamız çok güzel" Almanya bu işe olumlu bakıyorsa işler değişebilir diye düşünüyorum aynı
Aynı şekilde Polonya ve Sırbistan desteklediğini bildirdi.
Bilemedim. Kullanılmazsak iyidir.

1741811576868.webp

Güncel olarak daha yeni Almanya Başbakanı Scholz AB Liderler Zirvesi’ne Türkiye'yi davet etti ve şunu dedi "Avrupalı ortaklarımızı da dahil ediyor olmamız çok güzel" Almanya bu işe olumlu bakıyorsa işler değişebilir diye düşünüyorum.

Polonya kim oluyor? AB de olup da avrupanın en fakir yoksul ülkesi olduğu için euro bile kullanamayan, gelip geçenin işgal ettiği, haritadan bile silindiği olan Polonya mı?

Umarım tek kullanılan sanayimiz olur. Teknolojik işbirliği, euro bolgesi vergi azalmalari falan tatlı konular ama umarim korktuğum şeyler olmaz. Allah sonumuzu hayreylesin.

Avrupa Birliği'ne girecek seviyeye eriştiğimizde zaten ihtiyacımız olmaz bunların birliğine.

Şu an o seviyede miyiz? Hayır ama Türkiye, Avrupa ordusuna destek vermek için şartlar koyarsa ve bu şartların içinde AB'ye girmek olursa bi' ihtimal kabul edebilirler.

Biz AB'ye girmeden ayakta kalabiliriz. Karnimiz ac da kalsa bir ordumuz var en azindan. AB ise para icinde yuzse bile ordusu yok. Kendilerini asla hicbir seye karsi savunamazlar. Yani baslarinda Rusya var. ABD destegi kesti. Turkiye'yi kabul etmeyip de ne yapacaklar? AB'nin ekonomisini ayakta tutan uc tane ulke var zaten. Geri kalanlar safi zarar. Ne ekonomileri var ne ordulari. Onlari sirtinda tasiyan AB, Turkiye'yi de tasir.

1 - AB'nin enflasyonu %3, Türkiye'nin resmi olani %45
2 - Türkiye'de 10 milyon multeci var.
3 - Türkiye tarim ulkesi, AB'nin Fransa, Hollanda gibi tarimdan para kazanan ulkeleri asla bunu kabul etmez.
4 - Türkiye'nin nufusu AB'deki en buyuk nüfus, bu da AB parlamentosundaki en buyuk parlamenter sayisi demek. Almanya ve Fransa asla kabul etmez.
5 - Yunan yatip kalkip "Türkler bize saldiracak" bahanesiyle AB'yi sogusluyor. Bu yuzden asla kabul etmez.

Yani asla AB uyesi yapmazlar. Anlayin artik. Konu din falan degil tamamen "duygusal".

Güzel açıklamışsınız. Ek olarak hiçbir Türk gencinin böyle bir durumda Türkiye'de kalacağını da sanmıyorum. Öyle ben gitmem diyenlerin bile en azından bir şansını deneyeceğini tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel açıklamışsınız. Ek olarak hiçbir Türk gencinin böyle bir durumda Türkiye'de kalacağını da sanmıyorum. Öyle ben gitmem diyenlerin bile en azından bir şansını deneyeceğini tahmin ediyorum.
Ben giderim, neden gitmeyeyim ki? Burada kira ve yiyecek parasina karsilik gelen calismayla eminim Almanya'da iki yilda ev araba alir insan.

Ben giderim, neden gitmeyeyim ki? Burada kira ve yiyecek parasina karsilik gelen calismayla eminim Almanya'da iki yilda ev araba alir insan.
Kimsenin gitmesine lafım yok zaten. Ama bunu göz önünde bulundurunca bizim ülkedeki mülteci kısmı zaten ikincil soruna düşüyor.

Güncel olarak daha yeni Almanya Başbakanı Scholz AB Liderler Zirvesi’ne Türkiye'yi davet etti ve şunu dedi "Avrupalı ortaklarımızı da dahil ediyor olmamız çok güzel" Almanya bu işe olumlu bakıyorsa işler değişebilir diye düşünüyorum.

Iyi de tamamen Turkiye karsiti olan Merkel 'de Turkiye icn ortaklik olabilir ama uye olamaz diyordu. Pek bir sey degismemis yani. Ortaklik diyor adamlar, uyelik demiyorlar ki.