İsrail'e nasıl girecek anlamadım. Askeri Güç'de Türkiye İsrail'den güçlü olsa bile İsrail'in arkasında Amerika ve Avrupa yok mu?
Yani bence, arasıra bunu Yunanlara diyeceğine İsrail'e demesinde bir sakınca yok. Sonuç olarak, cumhurbaşkanlarının oğlunun attığı tweet hala duruyor.

Kendi kitlesinden oy alma ve düzeltme çabası.

Yunanistan ile olan it dalaşının benzeri.

Yunanlar yıllardır anlamadı Türk düşmanlığı sadece onlara zarar verdi: 1890 savaşı, Balkan Savaşı, Osmanlı'nın tekrardan Yunanistan'ı işgal etmesi vs. adamlar her defasında batı devletlerden silah almak için dünyanın parasını verdiler fakat İstiklal Harbi dahil büyük yenilgiler aldılar.

O Paralar ile kendilerini ileriye götürmek için uğraşsalardı bugün ABD'den F35 diye ağlamazlardı.

İsrail içinde aynısı denebilir sırf dini topraklarını tamamlamak arzusu uğruna çok büyük tepki topluyorlar.
Bugün sırtlarını sıvazlayan woke Biden'in ise akıbeti belli. Trump dönemindeki gibi Netenyahu ABD maşası olur Trump'da şovunu yaparak "Bakın 35 Milyar dolarlık silah kitledim komik Netenyahu" der.

Dünya üstünde bulunan tüm politikacılar öldürülse insanlık 350 yıl ileriye gider.
Dünya üstünde bulunan tüm siyasi lobiciler ve hanedanlıklar öldürülse insanlık 1000 yıl ileriye gider.
Dünya üstünde bulunan tüm savaş zenginleri ve silah rantçıları öldürülse insanlık 15000 yıl ileriye gider.

Kaynak ⏫

Bu sözler günü kurtarmak için yapılan bir hareketten başka bir şey değil.
Suratina bence siz gece karanlikta tuvalete bile giremezsiniz demek istedim.