Bence de gayet OK. Hani tabii ki, daha ahım şahım bir şeyler olsa daha iyi olur ama 150.000 TL, 2 yıl geri ödemesiz ve faizsiz.
Babam bunları almaya kalksa 10 yılda anca öder. Daha uygun fiyata alınabilecek markalar var. Üstüne kalan para ile bir sürü ütü, elektrikli süpürge vb. ürün alınabilir.

Beyaz eşya ile masraf bitmiyor maalesef. Tabi hiç yoktan iyidir ama milleti destek almadan evlenemeyecek duruma getirenlere minnet duyulacak bir şey değil.

Babam bunları almaya kalksa 10 yılda anca öder. Daha uygun fiyata alınabilecek markalar var. Üstüne kalan para ile bir sürü ütü, elektrikli süpürge vb. ürün alınabilir.
150K’ya saray diziyorsunuz herhalde. Dandik beyaz eşyanın derdi bitmez bilen bilir. Kaliteli markalar da zaten 150K’yı rahat buluyor.

Beyaz eşya ile masraf bitmiyor maalesef. Tabii hiç yoktan iyidir ama milleti destek almadan evlenemeyecek duruma getirenlere minnet duyulacak bir şey değil.

150K'ya saray diziyorsunuz herhalde. Dandik beyaz eşyanın derdi bitmez bilen bilir. Kaliteli markalar da zaten 150K'yı rahat buluyor.

Ben Beko üzerinden baktım siz ne önerirsiniz?

Kötü bir uygulama değil ama bu krediyi duyan satıcıların çoğu fiyat yükseltecektir, öyle olunca pek bir anlamı kalmıyor maalesef.

Ve sanırsam böyle ödemesi ertelenen ve uzun vadeye yayılan krediler ekonominin belini doğrultmasını da zorlaştırıyor.

İyi niyetinizi ve dusuncelerinizi anliyorum fakat ailemin evindeki 2000 yilinda alinmis ve su zamana kadar hic ariza vermemis beyaz esyalar cok daha fonksiyonlu, luks, ki ben memur cocuguydum . Bu zamanda evlenmek istesem, bir kere evlenecegimi de varsayarsak, evimi daha iyi donatmak isterdim.