Yani tek tük birkaç eşyanın 150K ettiğine hemfikiriz. Şimdi bu aldıklarının ödemesi, salon, yatak odası, oturma odası, mutfak, televizyon al. Bunların ödemesini ekle. Artı ev kirasını ekle :D. Kurtardı mı seni 150K güzel kardeşim?
Zaten 2 yıl geri ödemesiz olması bunların önünü açıyor hocam. Ki 48 ay vadeli 150000TL aylık 3000TL gibi ekstra bir ödemesi oluyor. Bence bu işin içerisine katıldığında gayet makul.

Yani tek tük birkaç eşyanın 150k ettiğine hemfikiriz. Şimdi bu aldıklarının ödemesi, salon, yatak odası, oturma odası, mutfak, televizyon al. Bunların ödemesini ekle. Artı ev kirasını ekle :D. Kurtardı mı seni 150k güzel kardeşim?

Evim var. Arabam var. İşim var. Elim kolum Allah'a şükür tutuyor. Babama düğün masrafları konusunda yük olmayacağım. Oturma odası dayımdan hediye. Mutfak halamdan. Bir tek geriye televizyon kalıyor.

Evim var. Arabam var. İşim var. Elim kolum Allah'a şükür tutuyor. Babama düğün masrafları konusunda yük olmayacağım. Oturma odası dayımdan hediye. Mutfak halamdan. Bir tek geriye televizyon kalıyor.
Tamam herkes sen mi? Bunu bile anlayamayıp şunu mu yazıyorsun yani?

Zaten 2 yıl geri ödemesiz olması bunların önünü açıyor hocam. Ki 48 ay vadeli 150000TL aylık 3000TL gibi ekstra bir ödemesi oluyor. Bence bu işin içerisine katıldığında gayet makul.
Dediğim gibi hiç yoktan iyidir ama geliri düşük birini kurtarmıyor hâlâ.

Sen bana sordun soruyu bende kendime göre cevapladım. Ülkenin durumunun farkındayım.
150K’nın kimseyi kurtarmadığından bahsediyoruz burada. Hesabı eşyaları alır gibi yapıyorsun ya o sebepten diğer eşyaları da hesaba katarak soruyu sana yönelik sordum. Senin kendi maddi durumunu sormadım.

Evi yoksa arabası yoksa aldığı beyaz eşyayı nereye koyacak. Boşa yaranma çabaları işte. Daha güne YHT’nin %40 küsür zam haberiyle uyandım çekilecek çile değil.

150K'nın kimseyi kurtarmadığından bahsediyoruz burada. Hesabı eşyaları alır gibi yapıyorsun ya o sebepten diğer eşyaları da hesaba katarak soruyu sana yönelik sordum. Senin kendi maddi durumunu sormadım.

Evet konunun ne olduğunun farkındayım.
Fakat bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok gibi duruyor. Ben tüm masrafları hesap etmiş bir insanım.
Düğün ve ev masrafının en kralı bana 1.5 milyon TL ( ev dahil değil ). Ama hayat arkadaşımla konuşup ekonomik bir bütçe planı yaparsak bu fiyat 690 bin TL'ye iniyor.

150 bin TL'ye babam bile bana faizsiz kredi vermez. Bu fırsatları ne olursa olsun değerlendirmek gerekli. Bende isterdim 500 bin TL faizsiz kredi ama söylediğim gibi bizim yapabileceğimiz fazla bir şey yok.

@yunus, açıkçası araba alırsam beyaz eşya için kullanırım beyaz eşya alırsam araba için kullanırım. Hepsini almış olsam bile gene çekerim kimse 150 bini faizsiz vermez. Alır yatırım yaparım olmadı tatil yaparız gene harcarım😃