Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Dur ben de evimdeki lambayı kapatıp açayım. Bende de bu yetki var.
Yüzlerce öğrenciyi düşünmeden kapatırken nerelerdeydiler? Ne oldu da geri açıyorlar acaba?
Yüzlerce öğrenciyi düşünmeden kapatırken nerelerdeydiler? Ne oldu da geri açıyorlar acaba?
SF26
Üstün
Maden işçileri meselesiyle birleşirse altından kalkması zor olacaktı, CHP de eklendi bir de denkleme. Yönetemezlerdi bu süreci.Yüzlerce öğrenciyi düşünmeden kapatırken nerelerdeydiler? Ne oldu da geri açıyorlar acaba?
SF26
Üstün
Cevabı basit: CHP-İşçi-Öğrenci= 31 Mayıs 2026 Gezi Parkı.Nasıl bir plan yaptılar da bu üniversiteyi açtılar acaba. Sadece olumlu bir gelişme değil bence bu, arkasında mutlaka kitlesel bir yönetim planı vardır.
Altından kalkamazlardı.
Cevabı basit: CHP-işçi-öğrenci= 31 Mayıs 2026 gezi parkı.
Altından kalkamazlardı.
Öğrenciler üniversite direnişini kazandılar, şimdi demokrasi direnişine yardım etmeliler. Umarım ederler. Kazdıkları kuyuya düşüyorlar ama bir türlü bu şansı değerlendiremiyoruz, bu kez de böyle olmasın...
Daffy Duck
Üstün
Ağam bizle eğlenir.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Şu gündemde güldürmeyi başardın ya teşekkür ederim.Dur ben de evimdeki lambayı kapatıp açayım. Bende de bu yetki var.
SF26
Üstün
Tayyip Erdoğan yarın çıkıp, "Yeni eklediğim bir cart curt yasasına göre kendimi tanrı ilan ettim." dese, kim karışabilir ki?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet